Hedefimiz sürdürülebilir kalkınma

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 'Şehrimiz için hedefimiz, sürdürülebilir ve genel bir büyümedir

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Şehrimiz için hedefimiz, sürdürülebilir ve genel bir büyümedir. Sürdürülebilir ve genel bir kalkınma için üretimin Samsun’a dengeli olarak dağıtılması gerekmektedir” dedi.

[gallery ids="42098,42099"]
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi’nin haftalık toplantısının bu seferki konuğu Canik Belediye Başkanı Osman Genç oldu. ASKON Şube Başkanı Mehmet Furkan Okudan ile yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıda Başkan Genç, dernek yöneticileriyle sohbet etti, deneyimlerini paylaştı. Genç, “Bizim vazifemiz, bizim mesuliyetimiz Samsun’un potansiyelini harekete geçirmektir, o potansiyelden hem Samsun ve Samsunlular için zenginlik üretmektir” dedi.
SAMSUN MERKEZ ŞEHİR OLMALIDIR
Samsun için hedeflerinin sürdürülebilir ve genel bir büyüme olduğunu belirten Genç, “Sürdürülebilir ve genel bir kalkınma için üretimin Samsun’a dengeli olarak dağıtılması gerekmektedir. Samsun’u Türkiye’nin Merkez Şehirlerinden biri yaparak ticarette rekabet gücü yüksek, sanayisi gelişmiş, yaşam kalitesi yüksek bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz.
Hedefimiz, şehrimizi 2023’e, 2053’e ve 2071’e hazırlamaktır. Şehir olarak gücümüzün ve potansiyelimizin farkına varmalıyız” diye konuştu.
YATIRIMCILARI DESTEKLEYECEĞİZ
“Hep birlikte daha yüksek hedefleri başarmalıyız” diyen Genç, “Her zaman bu şehre yatırım yapacak olan işadamlarının yanında olacağız ve mevcut yatırımcılarımızı destekleyeceğiz. Samsun’da yaşayanlar olarak 3. bin yılın başında dünya yeniden şekillenirken, önümüzdeki yılları, kaybettiğimiz zamanı da telafi edecek kadar iyi değerlendirmeliyiz. Bu bizim; bu toprakların çocuklarına karşı vazifemizdir. Şehrin yöneticileriyle, sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelerek şehrimizin daha ileri gitmesine hep birlikte katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.
GENÇ’TEN SİYASET KİTABI

[gallery ids="42100"]


ASKON Şube Başkanı Mehmet Furkan Okudan da, toplantılarını katılımından dolayı teşekkür ederek, iş adamları olarak şehrin ve ülkenin kalkınmasına katkıda bunduklarını söyledi. Toplantı sonrasında Başkan Genç, ASKON Başkanı Okudan’a perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo ve Canik Belediyesi kültür yayınlarından olan Meşrutiyetten Beyaz Devrim’e Canik-Samsun’da Seçimler ve Siyaset Kitabı hediye etti.