HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Soğuk algınlığı nedeniyle Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesinde yattım  ve ardından görevine başlayarak hemşerilerimle birlikte  yeniden  Yaşar doğu parkın

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Soğuk algınlığı nedeniyle Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesinde yattım  ve ardından görevine başlayarak hemşerilerimle birlikte  yeniden  Yaşar doğu parkında sohbet ettim. Allahıma şükürler olsun” dedi.
ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Soğuk algınlığı sebebi ile Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğünü hatırlatan Başkan Sarıcaoğlu, “ Tedavi süreci gayet güzel geçti. Doktorlarımız, hemşirelerimiz çok güzel ilgilendiler. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şuan sağlığım çok şükür yerinde herhangi bir sorunum yok. Sağlığıma kavuşup tekrar görevimin başına döndüğüm için ve hemşehrilerimle buluşma imkânı bulduğum için çok mutluyum. Rabbim onları bizden ayrı kılmasın" diye konuştu.
HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
"Hastanede kaldığım süreç içerisinde, rahatsızlığımı duyup beni arayan, ziyaretime gelen, mail gönderen, sosyal medyadan yazan Milletvekillerimize, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımıza, diğer ilçelere ait Belediye Başkanlarımıza, hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" diyen Başkan Sarıcaoğlu, " Beni bir an olsun yalnız bırakmadılar. Onlardan aldığım moral ile sağlığıma biran önce kavuşup görevimin başına geldim. Göreve başladığım ilk günümde hemşerilerimle cuma namazına gidip ardından Yaşar doğu parkında sohbet ettik” diye ifade etti.
Köksal ÖNER