HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

akakent Kaymakamı Selin Sarı'yı makamında ziyaret eden Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ardından Türkiye İş Kurumu tarafından acılan İstihdam garantili mesleki eğitim kursl

akakent Kaymakamı Selin Sarı’yı makamında ziyaret eden Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ardından Türkiye İş Kurumu tarafından acılan İstihdam garantili mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerlerini yerinde ziyaret etti.
6 Aralıkta 2017 de Yakakent ilçesinde acılan ve kadın giyim modelist yardımcı kurşununa katılan kursiyerleri yerinde ziyaret eden Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini usta öğretici Kader İnan tarafından karşılandı.
GÜZEL İŞLERİN PESİNDEYİM
Kurşun hakkında bilgiler veren usta öğretici Kader İnan,” Türkiye İş Kurumu tarafında Kent Konfeksiyonu adı altında açmış olduğumuz atölyemizde 27 kursiyerlerimiz var. Her geçen gün bu sayı artmasıyla birlikte bu arada ilçemizdeki işsizliği göz önünde tutarak alçağım sabun fabrikası ile işsizliğe son vermeyi hedefliyorum. Sayın Kaymakamım Selin Sarı hanımefendiyle önümüzdeki günlerde bu güzel projemi paylaşacağım. Kendisi sizin gibi bundan 15 gün önce beni atölyemde ziyareti. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
BAYANLAR HER YERDE ÖNCÜ
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Hatice Örs, ”İlk önce ilçenize yeni gelen Sayın Kaymakamım Selin Sarı hanımefendiyi makamında ziyaret ettikten sonra burada Türkiye İş Kurumu tarafından acılan bir kurşun olduğunu öğrendik. Buna bezer kursların bu ilçede yaygınlaştırarak açılması yönündeyim. Öncelikle bu güzel kursun burada açılmasından dolayı bende sizi Türk Kızılay’ının adına kutluyorum. Her işin öncülüğünü yapan baylarımızın yapmış olduğu büyük hizmetler hiçbir zaman tartışılmaz. Bundan sora hep birlikte hareket edeceğiz “diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net