HER MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta Mücadele eden Ladik Belediyespor'un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, 'Samsun Yolspor maçını kazandık ve mutluyuz

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Samsun Yolspor maçını kazandık ve mutluyuz. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” dedi.
BU MAÇI DAHA FARKLI BİR ŞEKİLDE KAZANABİLİRDİK
Samsun Yolspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini vurguluya Turuncu-Beyazlı ekibin  Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Rakibimizin karsısında iyi bir oyun sergiledik ve bu maçı daha farklı bir şekilde kazanabilirdik. Kazandığımız içinde çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzde önemli maçlarımız var. Kazanmak zorundayız” diye konuştu.
TÜM TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardında başlayacaklarını hatırlatan Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Coşkundere, ”Rakibimizin gücünü biliyoruz ve bizde hazırlıklarımızı ona göre yapacağız Çarşambaspor maçına kırmızı kart gören kalecimiz Doğan Cankurtaran Yeni Amasyaspor maçında takımdaki yerini alacak. Bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu maçı kazanan taraf biz olacağız” dedi. Samsun Yolspor maçı galibiyetini yemekle kutladılar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net