HER TÜRLÜ PROJENİZİ DESTEKLEYECEĞİZ

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla Vezirköprü Engelliler derneğini ziyaret ettik" dedi

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla Vezirköprü Engelliler derneğini ziyaret ettik" dedi.
Engellilerin toplumla bütünleşmesi adına yerel yönetimlere büyük bir görev sorumluluğu düştüğünü açıklayan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Belediyesi olarak bu görev bilinci çerçevesinde hizmet ürettiklerini söyledi. Başkan Edis, "Engellileri ilgilendiren her türlü projenizi belediye başkanı olarak destek vermeye hazırız "dedi. 
HEPİMİZİN GÖREVİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

“Her insan engelli adayı olabilir” diyen Başkan Edis, “Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Engelli olmak toplumdan uzaklaşmak değil bilakis toplumla iç içe olmaktır. Sizlerin de sosyal faaliyetlere ve etkinliklere katılmanız bizim öncelikli isteğimizdir. Sizlerin hayatlarını kolaylaştırmanın hepimizin görevi olduğunu biliyoruz. Bununla beraber şehrimize yapacağımız kaldırımları size uygun hale getirmek konusuna hassasiyetle yaklaşıyoruz. Önümüz günlerde belediyemiz tarafından yapılacak olan engelli yaşam merkezinde müjdesini veriyorum "diye konuştu. 
BAŞKAN'DAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Vezirköprü Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özsoy, "Engellilerin her türlü istek ve önerilerini iletme şansı bulduk ve bize bu imkânı sunan Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Enis’in yanı sıra ekibine teşekkür ediyoruz "dedi.
Köksal ÖNER