HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI!

TÜM SPORCU, ANTRENÖR VE İDARECİLERİN TAKDİRİNİ KAZANDI Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda 26 Şubat 2016 tarihinde başlayan 1

TÜM SPORCU, ANTRENÖR VE İDARECİLERİN TAKDİRİNİ KAZANDI
Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda 26 Şubat 2016 tarihinde başlayan 1. Lig 3. Etap Müsabakaları 28 Şubat pazar günü yapılan müsabakalarla sona erdi.
FORMA RENKLERİNE GÖRE HAREKET ETMEDİM

[gallery ids="45403"]
ÜÇ gün süren müsabakalarda İlimiz Ulusal Masa Tenisi Hakemimiz Akın Kayhan'da görev aldı ve yönettiği maçlarla ilimizi en iyi şekilde temsil ederken; tüm sporcu, antrenör ve idarecilerin takdirini kazandı. Müsabakalaralar hakkına bilgiler veren Samsun’un başarılı Masa Tenisi Ulusal Hakemi Akın Kayhan "Bizim görevimiz kuralları uygulamak. Eğer siz hakem olarak kuralları uygular, kuralları uygularken de adaleti sağlarsanız sorun yaşamazsınız. Müsabakaları yönetirken asla takımların isimlerine, büyüklüğüne veya forma renklerine göre hareket etmedim. Etmemde. Böyle olunca da sporcular size güvenir, adaletinizden asla şüphe etmezler. Hatalı karar verseniz bile herhangi bir art niyet taşımadığınızı bilirler ve size güvenirler. Bunun sonucunda da başarılı ve zevk aldığınız müsabakalar ortaya çıkar "dedi.
Köksal  ÖNER