Hocaoğlu tabuları yıkıyor…

Hocaoğlu tabuları yıkıyor… Herkesi kucaklayan başkan olacağım

Hocaoğlu tabuları yıkıyor…

Herkesi kucaklayan başkan olacağım.

AK Parti İl Başkan Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, farklı bir İl Başkanlığı görüntüsü çizerek, halkın arasına iniyor. Hasköy dolmuşçularını ziyaret eden Hocaoğlu, "Halkın içinde olan ve herkesin ulaşabildiği bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz" dedi.

"Herkesin ulaşabildiği başkan" sloganıyla geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkan Adaylığını açıklayan Av. Yılmaz Hocaoğlu, Hasköy Minibüsçüler Derneği'ni ziyaret ederek adeta tabuları yıkacağını gösterdi. Her zaman halkın arasında olacaklarını belirten Hocaoğlu, Dernek Başkanı Hakan Bektaş ve minibüsçülerle sohbet etti. Hocaoğlu, "Herkesi kucaklayarak bir araya getireceğiz. Bu ilin enerjisini kavga ederek, birilerini ötekileştirerek harcamayacağız. Aksine İlimizin enerjisini sorunlarımızı bertaraf etmeye ve şehrimizi geliştirmeye odaklayacağız" dedi.

'HERKESİN FİKRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

Teşkilatların gücünü belirledikleri hedefler doğrultusunda birleştireceklerini ifade eden Hocaoğlu, "Bizim için bu şehirde yaşayan herkesin fikri ayrı ayrı önemlidir. Herkesin ve her kesimin fikrine açık olacağız. Duran değil, şehrimiz yararına bütün kurumları harekete geçiren ve koşturan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Nasıl ki bu zamana kadar ortak akılla uyumlu bir çalışma örneği sergilediysek, bundan sonra da tüm teşkilatlarımızla birlikte bir yönetim sergileyeceğiz" diye konuştu.

‘DİNAMİKLERİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ’

Bu şehirdeki her bir AK Parti İlçe Teşkilatının, her partilimizin ve herkesin ulaşabildiği bir yönetim anlayışını hayata geçireceklerine işaret eden Hocaoğlu, "Partimizi ve şehrimizi daha ileriye taşıyacak vizyon, bilgi ve deneyime sahip olduğumuzu ve bu şehri geleceğe taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Yeni Türkiye'de artık arkaya bakmak yok, yürümek yok, koşmak var. Hedefimiz, 2023 ve 2071. Bu doğrultuda şehrimizin dinamiklerini harekete geçireceğiz" şeklinde konuştu.

MİNİBÜSÇÜ VE ESNAFLARDAN DESTEK

Hasköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Hakan Bektaş da, herkesin ulaşabildiği bir İl Başkanı istediklerini belirterek. Av. Yılmaz Hocaoğlu'na çıktığı yolda desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. Öte yandan Hocaoğlu esnafları da ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Hocaoğlu, onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Hocaoğlu’nun halka yakın olması esnafları da memnun etti.