İftar Çorbaları Taşçı'dan

Atakum Belediyesi tarafından kurulan Çorba İkram Noktalarında vatandaşlara çorba, su ve pide ikram eden Başkan Taşçı, 'Ramazan Ayı, Atakum İlçesinde en güzel haliyle yaşanıyor' dedi

Atakum Belediyesi tarafından kurulan Çorba İkram Noktalarında vatandaşlara çorba, su ve pide ikram eden Başkan Taşçı, “Ramazan Ayı, Atakum İlçesinde en güzel haliyle yaşanıyor” dedi.
Atakum Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca hizmet veren Çorba İkram Noktalarında iftara yetişemeyen vatandaşlar ve esnafa çorba, su ve pide ikramı yapılıyor. İlçede kurulan ikram noktalarını gezen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftara yetişemeyen vatandaşlara servis yaptı.
Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Ramazan Ayı boyunca hizmet veren Çorba İkram Noktalarında, iftara yetişemeyen vatandaşlara çorba, su ve pide ikramı yapılıyor. Ramazan Ayının başından bu yana sürdürülen uygulamanın olumlu tepkiler aldığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İftar saatinde trafiğe takılan, evine yetişemeyen vatandaşlarımız oruçlarını rahatlıkla açabilsin diye, ilçemizdeki birçok yere Çorba İkram Noktaları kurduk. Vatandaşlarımıza iftar vakitlerinde çorba, su ve pide ikramı yapıyoruz” dedi.
Türkiş Tramvay Durağında kurulan Çorba İkram Noktasında tezgahın başına geçerek vatandaşlara çorba dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayı birlikteliğin, beraberliğin kardeşliğin, paylaşmanın ayıdır. Bu anlamda mübarek ayın maneviyatından hareketle Ramazan Ayını en güzel haliyle yaşamak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkilerden anlıyoruz ki Ramazan Ayı, Atakum İlçesinde en güzel haliyle yaşanıyor” diye konuştu.
şokhaber.net