İHANET ŞEBEKELERİ 7 HAZİRAN'DA TOKAT YİYECEK!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, "İhanet şebekeleri ile mücadele eden bir Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız var

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, "İhanet şebekeleri ile mücadele eden bir Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız var. Bu yüzden 7 Haziran seçimleri oldukça önemli "dedi

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, Memur-Sen'i ziyaret etti. Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu ve beraberindeki sendika başkanları ile oldukça samimi bir sohbet gerçekleştiren Çamaş,7 Haziran'daki seçimlere değinerek, Türkiye'nin bir ateş çemberinden geçtiğini belirtti.  İhanet şebekelerine 7 Haziran'da darbe vurulacağını kaydeden Çamaş, "Her gün yeni yeni sorunlar başımıza örülmeye çalışılıyor. Devletin içine sızıp devlete ihanet eden şebekeler var. Bu şebekelerle sonuna kadar mücadele etmekte kararlı bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız var. Bize düşen görev 7 Haziran'da o ihanet şebekelerine gereken cevabı vermektir. Bunun için 7 Haziran Türkiye'nin birliği ve dirliği için oldukça önemli bir seçim. Necmi Çamaş olarak ben listede olayım ya da olmayım şu andan itibaren herkes komşusuna, yakınına eşine dostuna 7 Haziran'ı anlatmalı" diye konuştu.

KLASİK MEMUR ZİHNİYETİNDE OLMADIM

Listede olup olmamanın işte bu yüzden kendisi için önemli olmadığını ifade eden Çamaş, "Ben 7 Haziran'da Ankara'da olsam da olmasam da Samsun için çalışacağım. Yaradan takdir ederse Ankara'da oluruz, takdir etmezse yine de var gücümüzle birliğimiz ve dirliğimiz için çalışırız" dedi. Hayatının hiç bir döneminde klasik devlet memuriyeti zihniyetinde çalışmadığını belirten Çamaş, "11 yıldır Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanıyım. 11 yılda toplam 28 gün izin kullandım. Şimdi bile yürütmüş olduğum projelerin takibi ile uğraşıyorum. Biz yaptığımız işin en iyisini önce kendimiz için sonra milletimiz için sonra şehrimiz için ama en önemlisi de vereceğimiz hesap günü için yapıyoruz. Yaradan hayırlı işler yapmayı nasip edecekse bana ben sizin dualarınıza ve desteğinize talibim. Hep birlikte güzel işler yapmayı bize nasip etsin" diye konuştu.

BANA ULAŞAMAYAN OLDUĞU GÜN ÇEKİP GİDERİM

‘Bir sendika başkanının seçim bittikten sonra da size ulaşabilir miyiz?’ sorusuna da samimiyetler cevap veren Çamaş, "Ben Bölge Müdür Yardımcısı olduğumda 31 yaşındaydım ve 81 tane müdürüm vardı. 81'i de yaşça benden büyüktüler. O gün bugündür ben kapımı kimseye hiç kapatmadım. Daha sonra Bölge Müdürü oldum, daire başkanı ve genel sekreterlik görevi yaptım. Ama o unvanları ben hiç bir zaman kullanmadım. İşte elimde duran broşüre bile o unvanları yazmadım. Çünkü ben yaradanın huzuruna Necmi Çamaş olarak gideceğim. Kartvizit için adaylık yoluna çıkmadım. Bana ulaşamama gibi bir sıkıntı hele hiç olmaz. Ben vatandaşın içinde olmadıktan sonra onlardan uzak durduktan sonra neyleyim böyle vekilliği" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Başkanı Necdet Güneysu da, Çamaş'a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, samimi açıklamalarından dolayı teşekkür etti.

ZİYARET SONRASI SERGİ AÇILIŞINA KATILDI[gallery ids="22464"]



Necmi Çamaş, daha sonra OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Samsun Kültür ve Sanat Platformu Deneği Başkanı Prof. Dr. Metin Eker'in 'ZARF ve MAZRU' temalı 11. kişisel resim sergisinin açılışına katıldı.