İhtiyaç sahibi Çocuklara Yardım

Anaokulu'nda Okuyan İhtiyaç sahibi Çocuklara Yardımda Bulunulacak Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği  Üyeleri  Vali İrfan Balkanoğlu'nu makamında ziyaret etti

Anaokulu’nda Okuyan İhtiyaç sahibi Çocuklara Yardımda Bulunulacak

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği  Üyeleri  Vali İrfan Balkanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Balkanlıoğlu, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Perran Katırcıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Seylan Ergen, Neslihan Akın, Selma Çakır, Yıldız Özel, Aynur Aydın, Ayla Gürsoy, Emine Köksal, Şadiye İşcan, Fatma Meydan ve  Halit Ziya Çelebi’yi makamında ağırladı.

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Perran Katırcıoğlu, Fevziye Mektepleri Vakfı ile Işık Anaokulları işbirliği çerçevesinde  Ordu’da 3-6 yaş grubu anaokulu öğrencisi olan ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye yardımda bulunulacağını söyleyerek, bu konuda Vali İrfan Balkanoğlu’ndan destek istedi.

“Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği üyelerimizi bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diyen Vali Balkanlıoğlu, Fevziye Mektepleri Vakfı ile Işık Anaokulları işbirliği çerçevesinde düşünülen yardım düşüncesi son derece anlamlı bir davranış. İlimizdeki anaokullarında okuyan ihtiyaç sahibi çocuklarımızı tespit edip, gerekli yardımı sağlayacağız. Kendilerini bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.