İkide İki Yaptık!

Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta Mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek, '1074 Çankırıspor maçı galibiyeti ile ikide iki yatık yolumuza devam edeceğiz' dedi

Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”1074 Çankırıspor maçı galibiyeti ile ikide iki yatık yolumuza devam edeceğiz“ dedi.
OYUNCULARIMIN FARKI
Kazandıkları 5-1’lik maçı değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek,” Rakibimizin karşısında maça iyi başlayan taraf bizdik ve erken golü bulmamız bizim işimizi kolaylaştırdı. Oyuncularımız daha arzulu işteki mücadele ettiler. Rakiple aramızdaki olan gol farkını birbirinden atıkları güzel gollerle skoru üst sıralara taşıdılar. İyi mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HER MAÇI ÖNEMSİYORUZ
1074 Çankırıspor maçının geride kaldığını söyleyen Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli Teknik Direktörü Kenan Yelek,” Rakiplerimizin karşısında iyi mücadele ettik ve her iki haftayı 6 puanla kapattık. Gurubumuzda lider durumdayız. Oyuncularımızda bunun farkında. Takım olarak iyi bir ekibiz. Yolumuzdan şaşmak yok. Bunu devamını getirmek içinde bu haftaki rakibiz olan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile deplasmanda karşılaşacağız iyi hazırlanmak zorundayız” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER