İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu'ndan açıklama

CHP Gençlik Kolları Samsun İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu yaptığı basın açıklamasında; Uzun bir çalışma maratonunun ardından kritik bir noktaya geldik

CHP Gençlik Kolları Samsun İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu yaptığı basın açıklamasında;

Uzun bir çalışma maratonunun ardından kritik bir noktaya geldik. Ülkemizin içerisinde bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmesi için artık son virajdayız. 2015 Milletvekili Genel Seçim maratonu Pazar günü itibariyle son buluyor.

Bu süreçte ve bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği ve sarf ettiği efor ortadadır. Geçmişimize nazaran daha somut projelerle sizlerin karşısına çıktık. Artık yeter noktasında ülkemizin içerisinde bulunduğu buhrandan kurtarmak için söylenmeyeni söyledik. Milletvekili adaylarımızı atama usulü ile değil örgütün tercihini göze alarak önseçim yöntemiyle belirledik. Umudumuzu hiç yitirmedik çalışmaya ilk gün nasıl başladıysak son günümüzü de aynı heyecan ve aynı eforda tamamladık. Çünkü sizlerden siz halkımızdan büyük destek gördük.

Seçim çalışmaları başlamadan önce Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Gençlik Kolları olarak verdiğimiz sözü yerine getirdiğimize inanıyorum. Sıkılmadık el bırakmadık. Partide oturan değil halkla temas haline olan gençlik örgütü yarattık. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de gösterdiği performansa ve emeğinin karşılıksız kalmaması için gece gündüz çalıştık, sizlerin huzuruna çıktık.

Şimdi sıra Samsun’lularda. Takdir halkımızın. Sizi aldatan, yalana dolana başvuran, yolsuzluklara bulanmış, sahte açılışlarla sizleri kandıran, yoksulluğu bitireceğim diye sizlere sahte umut aşılayan bu güruhu artık gönderin. İlk defa oy kullanacak genç kardeşlerim, sizler evlerinize gönderilen kâğıt parçalarına aldanmayın. Düşünün gençliğe kim değer veriyor, düşünün Türkiye’de diplomalı işsiz ordusunu kim yarattı? Bunların hepsini Adalet ve Kalkınma Partisi sizlere layık gördü. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında susan, sindirilen, biber gazına mahkûm bırakılan işsiz bir gençlik değil. Konuşan, düşünen, hakkını arayan, özgür, özgüven sahibi hoşgörülü bir gençlik ortamı yaratacağız.

7 Haziran Türkiye seçimi; bütün mazlum halkların seçimidir. Ne olursa olsun, sandık başına gidelim ve bu bilinçle oyumuzu kullanalım. Türkiye’nin artık yeni bir çıkış yolunu bulması demek, bütün mazlumların da ayağa kalkması ve Türkiye’yi izlemesi demektir. Korkmayın, baskılara boyun eğmeyin, bizim görevimiz size baskı yapan eli kırmaktır.

Bütün seçim çalışması boyunca emek sarf eden başta İl ve İlçe Gençlik Kolları Örgütlerime, İl Başkanım Dinçer Soylu ve Yönetim Kurulu’na, İlçe Başkanlarıma ve uykusuz geçen gecelerinden ötürü bütün Milletvekili Adaylarıma teşekkürü bir borç bilirim. Artık karar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızındır.