İL BAŞKANLIĞINDA ŞOK OLAY!

1 Kasım genel seçimleri sonrası sosyal paylaşım hesabından değişimden yana olduğunu vurgulayan MHP Samsun İl Yöneticisi Alparslan Kaya, atanan yeni yönetime dâhil edildi

1 Kasım genel seçimleri sonrası sosyal paylaşım hesabından değişimden yana olduğunu vurgulayan MHP Samsun İl Yöneticisi Alparslan Kaya, atanan yeni yönetime dâhil edildi. Paylaşımlarında Devlet Bahçeli’nin değişmesini isteyen Kaya’nın il binasında çekildiği fotoğraflarda da Bahçeli’yi kapattığı gözlendi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Samsun’a atanan yeni il yönetiminde kaosların önü kesilmiyor. İlk basın toplantısını sadece 9 kişiyle yapabilen MHP Samsun İl Yönetimi şimdi ise yeni bir olayla çalkalandı. 1 Kasım genel seçimleri sonrası sosyal paylaşım hesabından Devlet Bahçeli karşıtı görüşlerini paylaşan Alparslan Kaya, Bahçeli tarafından atanan il yöntemine alındı. Her fırsatta Devlet Bahçeli’nin değişmesi gerektiğini söyleyen Kaya, şimdi ise Bahçeli tarafından atanan yönetimde görev yapıyor.  Bahçeli karşıtı olduğunu paylaşımlarında dile getiren Kaya bununla da yetinmeyerek yönetiminde olduğu MHP Samsun İl Başkanlığı makam odasında çekildiği fotoğraflarda Devlet Bahçeli’nin posterini kapattı. Posterin önüne geçerek poz veren Kaya’ya partililer sosyal medyadan tepki gösterdiler.
İŞTE O OLAY PAYLAŞIMLAR

[gallery ids="45705,45706,45707,45708,45709,45710,45711"]


Alparslan Kaya’nın 1 Kasım genel seçimleri sonrası olay yaratan bazı paylaşımları ise şöyle;
-“Devletin başına devleti getiremedik ama partinin başında zorla tutmaya çalışıyoruz. Gülünecek işler, tehlikeli virajlar”
-“En büyük vebal, makamları hak etmeyenlere vermektir. Allah’ım bizi bağışlasın, bu yönde günahımız çok”
-“Ülkücü hareket arınacaksa her anlamıyla tam teşekküllü arınmalıdır”
-“Açık ve aleni olarak hareket etmeden değişim isteyenlerden asla endişe etmeyin. Onlar davalarına sadakatli insanlardır. Sıkıntı yıllarca bu hareketin içinde en yetkili yerlerde bulunup tek kelime etmeyen ve kulis, karargâh siyaseti yapanlardır. MHP’de bunlar temizlenmeden, parti de, hareket de rahatlayamayacaktır.”
Mevcut İl Başkanı Taner Tekin’in olduğu fotoğrafta da görüldüğü gibi Devlet Bahçeli’nin posteri, Alparslan Kaya’nın önüne geçtiği yerde bulunmaktadır.

[gallery ids="45703,45704"]