İlçelerinde HDP çalışmalara başladı

HDP, seçim çalışmaları kapsamında Alaçam ve Bafra'da aktivist toplantısı düzenledi

HDP, seçim çalışmaları kapsamında Alaçam ve Bafra'da aktivist toplantısı düzenledi. Toplantılarda seçim komisyonları kuruldu, çalışmalara ilişkin planlama yapıldı.

Samsun'un ilçelerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) aktivistleri toplantılarda buluştu.

HDP, seçim sürecini örgütleme çalışmaları kapsamında Alaçam ve Bafra'da aktivist toplantısı düzenledi.

Alaçam'da Eğitim Sen binasında yapılan toplantıya Yakakent'ten HDP üyeleri de katıldı. HDP Samsun Milletvekili adayları Alp Altınörs, Makbule Efe Baysal ve Sait Kocaman ile İl Eşbaşkanı Cevdet Bakın'ın katıldığı toplantıda yerel seçim çalışması üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve seçim komisyonu oluşturuldu. Alaçam ve Yakakent'in mücadele geçmişine vurgu yapılan toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu iki ilçede alınan oyların Samsun'da en yüksek oranı oluşturduğu ifade edildi. Toplantıda söz alan HDP üyeleri, yaptıkları görüşmelere ilişkin bilgi verdi.

Milletvekili adayları Alp Altınörs, Makbule Efe Baysal ve İlhan Cüre Bafra'da da HDP'lilerle toplantı düzenledi. Toplantıda 70'lerde Bafra'da faşistler tarafından katledilen devrimciler de anıldı. Mahalle ve köy çalışmaları üzerine planların yapıldığı toplantıda seçim komisyonu oluşturuldu, müşahit çalışması için de planlama yapıldı.

HDP adayları toplantının ardından Eğitim Sen Bafra Şubesi yönetimini ziyaret etti.