İLK ZİYARET ASRİ MEZARLIK...

20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor deplasmana giden Samsunspor kafilesinin Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ölen 'futbol şehitlerini' unutulmadı

20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor deplasmana giden Samsunspor kafilesinin Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ölen “futbol şehitlerini” unutulmadı.
“Futbol şehitlerimiz” Anma törenine ilk kez Protokol düzeyinde katılım oldu. Anma programı kapsamında sabah ilk ziyaret Asri mezarlıktaki Teknik Direktör Nuri Asan’ın Kabri başında gerçekleşti.

[gallery ids="42887,42889,42890,42891,42892,42893"]
Programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekili ve Samsunspor Kulübü eski başkanı Fuat Köktaş, Eski Başkanlardan Hakkı Tomaç, Emin Kar, İl Emniyet müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Atakum belediye başkanı İsak Taşçı, Samsunspor Kulübü başkanı Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Samsunspor taraftarları ve vatandaşlar katıldı.
Futbol Şehitleri; Nuri Asan, Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Tomiç ve Otobüs Şoförü Asım Özkan için Kur-an okundu ve dualar edildi.
şokhaber.net