İlkadım CHP Batı Parkta Tulumba Dağıttı

24 Haziran seçimleri yaklaşırken, tüm siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi

24 Haziran seçimleri yaklaşırken, tüm siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi. CHP İlkadım İlçe başkanlığı, ilçe kadın kolları öncülüğünde Kadir gecesi münasebetiyle 1500 kutu tulumba dağıtımı gerçekleştirdi.
Samsun İlkadım CHP İlçe Başkanlığı, Batı Park’ta iftar için bir araya gelen insanlara tulumba tatlısı dağıttı. Çalışmalara milletvekili adayı Murat Çan da eşlik etti.
1500 Kutu Tulumba Dağıtıldı
Organizasyon dâhilinde 1500 kutu tulumba dağıtımı gerçekleştirildi. CHP İlkadım İlçe başkanı Fatih Türkel ve İlçe Kadın Kolları başkanı Suna Ceylan, dağıtıma katılarak halkla bolca temas kurdular. Fatih Türkel dağıtım sırasında gelen sorulara içtenlikle yanıt verdi. Halkın artık kötüye giden ekonomiye karşı tamam demeye hazır olduğunu söyledi. Suna Ceylan’da etkileşime geçtiği kadınlara, kadın haklarının yok sayılmasına karşı, tamam demeye çağırdı.
Halk Daha İstekli
Lokma dağıtımı sırasında, insanlarla tek tek etkileşime giren milletvekili adayı Murat Çan, halkın artık daha çok sorguladığını ve bu düzene tamam demeye hazır olduğunu belirtti.