İLKADIM'DA BAYRAĞI AV. BURCU IŞITAN SATAR DEVRALDI

İYİ Parti Samsun İlkadım İlçe Başkanı Ayşe Ayan'ın milletvekilliği aday adaylığı açıklamasından sonra İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na Av

İYİ Parti Samsun İlkadım İlçe Başkanı Ayşe Ayan’ın milletvekilliği aday adaylığı açıklamasından sonra İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’na Av. Burcu Işıtan Satar atandı.
SORUNLARI ÇÖZEBİLECEĞİMİZİ BİLİYORUZ
Büyük bir mutluluk ve onurla görevi devraldığını belirten İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Burcu Işıtan Satar, “Bu bir cesurlar hareketidir. Korkmadan, yılmadan, atalete kapılmadan, ilk günkü şevkimizle doğru bildiğimiz yoldan ayrılmadan,  Milletimiz için, milletle beraber bu kutlu yolda sonuna kadar yürüyeceğiz. Samsunun ve ilçemizin sorunlarını biliyoruz ve ne yapılacağının da farkındayız. Bu şehir ve bu ilçeye bugüne kadar hak ettiği değer ve hizmet verilmediğini hepimiz biliyoruz. Korkmuyoruz, yılgınlığa kapılmıyoruz, bu sorunları çözebileceğimizi biliyoruz” dedi.
BU BİR BAYRAK YARIŞI VE BİR TAKIM ÇALIŞMASIDIR
İYİ Parti’nin İlkadım’a, Samsun’a ve tüm Türkiye’ye iyi geleceğine dikkat çeken Başkan Av. Burcu Işıtan Satar, “Sayın Genel Başkanımızın yaktığı meşalenin aydınlığıyla çığ gibi büyüyerek geliyoruz. İlkadım’da halkımız İYİ Parti’ye inanılmaz bir teveccüh gösterdi. İlçe binamız açıldığı ilk günden beri yaşlısıyla, genciyle bu ülke için ne yapabilirim diyen yüzlerle, binlerle dolup taşıyor. Çok zor ama kutlu bir görevi devir aldım. Bu bir bayrak yarışı ve bir takım çalışmasıdır. Başkan yardımcısı arkadaşlarımızla her gün sahadayız ve ülkemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.