İller Bankası Bölge Müdürü Vekili Faik Yücel Esen, Taşçı'yı makamında ziyaret etti.

Atakumlulara Özledikleri Hizmeti Sunacağız İller Bankası olarak belediyelerin yanında yer almayı amaçladıklarını, krediler konusunda onlara gerek




Atakumlulara Özledikleri Hizmeti Sunacağız


İller Bankası olarak belediyelerin yanında yer almayı amaçladıklarını, krediler konusunda onlara gereken bütün kolaylığı gösterdiklerini belirten İller Bankası Bölge Müdürü Vekili Faik Yücel Esen, "Atakum, bölge müdürlüğümüzün de kurulu bulunduğu yer ve gelişime açık bir bölge olduğundan bizim için özeldir. Sizin ilçemize birçok projeyi kazandırmak, onu geliştirmek ve değiştirmek adına büyük bir gayret içinde olduğunuzu biliyoruz. Bu çalışmalarınıza vereceğimiz kredi ile destek olmayı istiyoruz" dedi.


Atakum’u dört bir yanına, hayatın her alanında kullanılacak projeler yapacaklarını, bunun için hazırlıklarının sürdüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,   "Atakum merkezden en üst mahallelerimize kadar uzanan geniş bir coğrafyada, gençlerin, engellilerin, çocukların, büyüklerin kısaca bütün Atakumluların ve burayı ziyaret edenlerin ihtiyaç duydukları şeyleri karşılamaya yönelik oluşturacağımız projelerimiz için yer sorununu çözmeye çalışıyoruz. Sonrasında başlayacak inşaat ve yapım çalışmaları ile Atakumlulara özledikleri ve istedikleri hizmetleri, tesisleri sunacağız. Bunları öz kaynaklarımız ile gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak kaynaklarımız yetmez ise kredi kullanma talebimiz de olabilir. Bize güvenenleri, bizden hizmet bekleyenleri mahcup etmeyiz. Belediye kasasına giren her bir kuruşu, yine halk için, halk yararına harcayacağız. Borçtan korkmuyoruz. Biz borcu da öder, hizmeti de halkımızın layık olduğu şekilde yaparız" diye konuştu.