İmkânlarımız sınırlı ve ben bu sınırlı imkânları halk için sonuna kadar kullanıyorum.

Dinliyor, İlgileniyor, Çözüyor İmkânlarımız sınırlı ve ben bu sınırlı imkânları halk için sonuna kadar kullanıyorum

Dinliyor, İlgileniyor, Çözüyor

İmkânlarımız sınırlı ve ben bu sınırlı imkânları halk için sonuna kadar kullanıyorum.

Her geçen hafta biraz daha artan bir ilginin yaşandığı halk günlerini düzenlemeye devam eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gelen ziyaretçilerin her türlü istek ve şikâyetlerini dinliyor, ilgileniyor ve çözüyor.

Atakum'un merkezden Taflan'a kadar uzanan geniş bir coğrafyada kurulu bulunduğunu, yeni bağlanan mahalleler ile birlikte sınırlarının yukarılara doğru iyice genişlediğini dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Merkezden Taflan'ın sonuna kadar 20 kilometreyi aşkın bir sahil şeridimiz var. Yeni eklenen mahallerimiz ile üst bölgelere doğru da yine yaklaşık 30 kilometre genişledik. Bu geniş coğrafya içinde yaklaşık 200 bine yakın halkımız yaşamaktadır. Onların her türlü dert ve isteklerine mahalle muhtarlarımız, ilgili birimlerimiz ve benim bire bir yaptığım ziyaretler vesile ile vakıf olmaya çalışıyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren düzenlediğimiz ve her geçen hafta daha geniş halk kitlelerinin katıldığı halk günlerimiz de buna büyük katkı sağlamaktadır" diye konuştu.

Her yaştan insanın katıldığı halk günleri sayesinde kendisini ziyarete gelenlerin özel isteklerini dile getirme fırsatı bulduğunu da söyleyen Başkan Taşçı, "Halktan gelen her türlü talebin başımın üstünde yeri var. Yetki sınırlarım içerisinde elimden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya, mağduriyetlerini gidermeye çalışıyorum. Gönül ister ki, halkın her türlü sorununu çözüp, evlerine mutlu ve talepleri yerine gelmiş olarak göndereyim. Ancak şu bilinmelidir ki, belediye olarak imkânlarımız sınırlıdır ve ben bu sınırlı imkânları halk için sonuna kadar kullanıyorum" şeklinde konuştu.