İNANCIMIZI ZEDELEYEN TUTUMLARDAN...

BU TAKIMA İNANCIMIZI ZEDELEYEN TUTUMLARDAN UZAK DUR EY YOLCU! Son iki maçtan anladığıma göre Samsunspor'da sadece futbolcuların değil teknik heyetin de kafası son haberlerden etkilenm

BU TAKIMA İNANCIMIZI ZEDELEYEN TUTUMLARDAN UZAK DUR EY YOLCU!

Son iki maçtan anladığıma göre Samsunspor’da sadece futbolcuların değil teknik heyetin de kafası son haberlerden etkilenmiş.

Bu dönemlerde her kesim azami hassasiyet dedikçe herkes bildiğini okuyor, tutum ve davranışlarına dikkat etmiyor. Sonuç malum...

Haberde” 15 futbolcunun sözleşmesi muallakta” ifadesi 15 tane şahsi takılarak kendine pazar arayan takım disiplininden kopmuş futbolcu demek.

Buna, ısrarla Hüseyin Kalpar’la yemek haberi ile teknik heyetin kafa karışıklığı da ilave olunca son iki maçta motivasyon düşüklüğüyle takım disiplininden kopmuş “bir takım futbolcularla” KAÇAN BALIK HEP İRİ OLACAKTIR.

Bir de tam da şuraya ressam Bob misali; kulübün maddi olanaklarını haybeye sömüren ( Kone ve kaleci dışında) etkisiz eleman yabancılar eklersek uzun, orta ve kısa vadede hedefleri belli olmayan günü kurtarmaya çalışan bir manzara ortaya çıkar.

Bu kısır döngü, sürdürülebilir başarı ve takım olmanın olmazsa olmazı vizyon eksikliğiyle maalesef ki bizi dibe iter.

Oysa dipten nasıl çıktık; seyircisine kadar şehirle işbirliği , moral, motivasyonla, takım olmakla ve hedeflere inançla…

Bu son iki maçta anladığım bir şey daha var bu takımın Süper lig hedefi net değil. Lütfen bu takımın ateşleyicisi, sağlam duruşuyla hep destek tam destek diyen seyircisini küstürmeyelim.

Yeniden diriliş ateşini ateşleyecek adımları atalım ve vizyonu süper lige çıkmak değil süper ligde kalıcı olmayı sağlayana kadar durmaksızın yola devam olarak belirleyelim.