İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Ayvacık'ta

Fehmi Bülent Yıldırım Ayvacık'ta İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Ayvacık'ta Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Gökmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma v

Fehmi Bülent Yıldırım Ayvacık’ta

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Ayvacık'ta

Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Gökmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Ayvacık Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği toplantı Ayvacık Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri) İnsani Yardım Vakfı Başkanı Sn. Fehmi Bülent Yıldırım, Ak Parti Samsun Milletvekili Sn. Cemal Yılmaz Demir, Ayvacık Kaymakamı Sn. Can Kazım Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur, Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Sn. Kadir Kızılkan, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sn. Mamut Karahan, Ak Parti Samsun İl Genel Meclis Üyeleri, Ayvacık Belediyesi Meclis Üyeleri, Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Gökmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sn. Enver Yürük, Ayvacık Belediyesi Personeli, vatandaşlar ve ayrıca İlçemizde yapımında sona yaklaşılan İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Gökmen Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne isminin verildiği İHH bünyesinde faaliyetleri bulunan merhum Mahmut Gökmen’in Ailesi de Toplantıya katıldı.

İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin Kuranı Kerim okumasının ve şiir okumasının ardından başlayan toplantının ana gündem maddesi ‘’İmam Hatip Liselerinin ve diğer tüm okullarımızın toplum açısından önemi ve ülkemizin geleceğinin bağlı olduğu çocuklarımızın eğitiminin ve ilim kazanmasının önemi oldu.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur, “Dünyanın hemen her yerinde mazlumların, yardıma muhtaçların ve zulüm görenlerin yanında bulunan İHH Vakfı’na ve Vakıf Başkanı Sn. Fehmi Bülent Yıldırım hocama, bunca yardım elinin arasında bizim de ilçemizde yaptırmakta olduğumuz İmam Hatip Okullarımızın da elinden tutarak yaptığı yardımlardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu ve bunun gibi eğitim yuvalarımızda yetişen ve yetişecek olan tüm evlatlarımız Bülent Hocamız gibi yardımsever insanlarımıza ve yapılan ve yapılacak olan bu yuvalarda emeği geçen yardımı olan tüm güzel insanlara her zaman duacı olacaklardır. İnsanlık olarak karnımızı doyurmak gayretinden biraz vazgeçip beynimizi doyuracağımız bunun gibi eğitim ortamlarına gereken önemin dozunu biraz daha artırmalıyız ki geleceğimizde güven ve huzurla bakabilelim” Dedi.

Yapılan Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Belur İHH Vakfı Başkanı Sn. Bülent Yıldırım’a plaket ve beraberinde, Belediyemizin kendi tesisinde doğal koşullarda üretilen Geleneksel Elma Pekmezi hediye etti.