İNSANLIK TARİHİNİN EN KUTSAL MESLEĞİ…

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yayımladığı mesajın da sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti; "Doktorlarımız insanlık tarihinin en kutsal, en değerli mesleğini icra etmektedirler. Sağlık personelimiz ülkemizin her köşesinde büyük fedakârlıklar içinde hizmet vermeye devam ediyor. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık personelimiz öyle zor şartlarda bazen hayatları pahasına öylesine büyük bir hizmet veriyorlar ki her türlü takdiri hak ediyorlar. Onlara çalışmalarında kolaylıklar diliyorum, Rabbim tüm kötülüklerden onları uzak tutsun.
Her şeyin başı sağlık diyerek yola çıktığımız günden bugüne kadar hamdolsun ki aşılmaz denilen sorunları milletimizin büyük desteği ile aştık, her alanda olduğu gibi sağlıkta da önemli hizmetler, çalışmalar gerçekleştirdik.
Ülkemiz, hükümetimizin sağlık alanında gerçekleştirdiği reformlar sayesinde, dünyanın gelişmiş ülkeleri tarafından da takdirle karşılanmakta; sağlık sistemimiz örnek olarak gösterilmektedir.
Bütün hastanelerimiz ayrım yapmaksızın vatandaşlarımızın yaralarına merhem oluyor, sağlıklı geleceğe doğru hızla ilerliyoruz.
Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması, sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Bu bakımdan gerek ülkemizde, gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir.
Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, hayatlarını hayat kurtarmaya vakfetmiş, gayeleri insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür eder, başarı ve mutluluklar dilerim."