İş Bilen Olacağız, İstekli Olcağız…

Mustafa KESKİN Teşkilat Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor… Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi isminin Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştiği 9 Şubat günü devlet memurluğundan istifa e

Mustafa KESKİN Teşkilat Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor…

Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi isminin Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştiği 9 Şubat günü devlet memurluğundan istifa edip Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan MHP Samsun Milletvekili A.Adayı Mustafa Keskin çıkmış olduğu yola, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek devam ediyor.

İlkadım, Havza ve Vezirköprü İlçe teşkilatlarını ve Ülkü Ocaklarını ziyaretlerinin ardından ziyaretlerini bugün yaptığı Asarcık, Kavak ve Ladik İlçe teşkilatları ve Ülkü Ocakları ziyaretleri ile devam ettirdi.

Bu zaman kadar hep ulaşılabilir oldum. Bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğim.

İlk ziyaretini yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin zaferiyle sonuçlanan Asarcık ilçe teşkilatına gerçekleştiren Keskin’i burada MHP İlçe Başkan Vekili Lütfi Kise, Asarcık Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Şenel Kığılcım, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Onat ile birlikte ilçe teşkilat yöneticileri ve partililer karşıladı.

MHP Samsun Milletvekili A.Adayı Mustafa Keskin yapmış olduğu konuşmada, eğitim hayatım sonrasında özel sektör ile başladığım çalışma hayatımın ardından memuriyet hayatımda ve 13 yıldır memuriyet ile birlikte gönüllülük esasıyla yürüttüğümüz Kızılay Başkanlığı sürecinde her zaman ulaşılabilir olmaya gayret gösterdim. Gönüldaşlarımızın, insanlarımızın her zaman emrinde ve yanında oldum. Ne zaman isteseler kolaylıkla ulaşabilecekleri yanımıza gelip rahatlıkla çay içebilecekleri biri olmaya gayret gösterdim. Allah nasip eder ve teşkilatlarımız tarafından aday gösterilirsem ve 7 Haziran günü teveccühlerinizle meclise girme şerefine erişirsem emin olabilirsiniz ki yine aynı şekilde ulaşılabilir bir insan olmaya gayret göstereceğim dedi.

İş Bilen Olacağız, İstekli Olcağız…

Asarcık ziyaretinin ardından Kavak’a geçen Keskin’i burada İlçe Teşkilat Başkanı Cahit Kanber, partililer ve Ülkü Ocaklı gençler karşıladı.

Teşkilat mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Mustafa Keskin, mevcut hükümetin eline bu zamana kadar hiç kimsenin eline geçmemiş olan bir imkan geçti, çok partili hayata geçildiği günden bu yana ilk defa iki partili bir meclis kuruldu, çeşitli hareketlerle 370 milletvekili sayısına ulaşıldı, anayasayı değiştirebilecek güce kavuştular. Ancak 13 yıldan bu yana ortaya koyabildikleri bir şey görebiliyor musunuz? Samsuna bakıyoruz bu süre içinde Gelemen satıldı, Azot satıldı, bakır satıldı, şeker satıldı, Tersane kuracağız dediler 15 bin kişiye iş imkânı sağlayacağız dediler ortada bir şey yok dedi.

MHP Samsun Milletvekili A.Adayı Mustafa Keskin, biz iş bilen olacağız, istekli olacağız, her türlü sorunu çözmek için elimize geçen, bize verilen her türlü yetki ve imkânı kullanacağız dedi.

İlçe teşkilatı ziyareti sonrasında Kavak Ülkü Ocakları binasını ziyaret eden Aday Adayı Keskin Ladik ilçe Teşkilatı ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etmek üzere Ladik’e geçti.

İşsizlik Artık Bir Doğal Afet Oldu…

Kavak ziyareti ardından Ladik’e geçen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin Burada İlçe Başkanı Cüneyt Özgen ve partililerle buluştu.

Karışlamadan ve sıcak ortamdan dolayı samimiyetten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Mustafa Keskin, dost meclisinde olmaktan, gönüldaşlarımızla ağabeylerimizle, kardeşlerimizle birlikte olmak, sizlerin bizim arkamızda olduğunuzu görmek, bizi destekliyor olduğunuzu görmek bizim gücümüze güç katıyor dedi.

Konuşmasının devamında özel sektörün haricinde kamuda 4 farklı alanda çalıştığını ifade eden Keskin, kamu ile birlikte 13 yıldır Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığını yürütmekteyim, bu süre içerisinde birçok afet ile karşılaştık, birçok afetin içinde bulunarak vatandaşlarımıza yardım eli uzattık. Ancak bu süre içinde çok daha büyük bir afet ile daha karşılaştık; İşsizlik. Ülkemizde işsizliğin bilerek bitirilmek istenilmediği, birilerinin bu durumdan nemalandığı düşüncesindeyim. Ülke olarak işsizlik sıkıntısı yaşanırken, yaklaşık 6 milyon işsiz insanımız varken 3 milyon Suriyeli’nin ülkemizi istila etmesine ön ayak oluyorlar. Bugün Samsuna gittiğinizde, çiftlik caddesine çıktığınızda Türkçe konuşuna insanlardan çok Arapça konuşan insanları göreceksiniz. Üstelik bu insanlara ülkeyi yönetenler tarafından maddi yardımda sağlanıyor dedi.

Ülkü Ocakları Bize Başbuğ’un Emaneti…

Ladik Ülkü Ocaklarına giderek ziyaretlerine son veren Keskin, Başbuğ Alparslan Türkeş bizlere iki büyük emanet bıraktı. Bunlardan biri MHP iken bir diğeri ve en önemlisi Ülkü Ocakları olmuştur. Ülkü Ocakları bize başbuğun bıraktığı en kutsal emanet dedi. Kendisinin de bir dönem Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Keskin, Başbuğun emaneti olması vesilesiyle bir ocaklı olarak Ülkü Ocaklarını önemsiyorum dedi. Bu dönemde Ülkü Ocaklarına gelmek, burada bu ortamda bulunuyor olabilmek kolay bir şey değil. Ancak yürekli, cesur ve samimi insanlar bugün buralara gelebiliyor, bu nedenle genç arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum.

Ziyaretlerinden ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten Ladik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Kökten, bizlerde bu akşam genç arkadaşlarımız ile birlikte toplantı halinde idik, sizlerin ziyaret edeceğini duyduğumuzda büyük mutluluk duyduk. Bizlerde Başbuğun bizlere emanetine sahip çıkmak için arkadaşlarımızla birlikte büyük gayret içerisindeyiz. Sizlerinde çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda başarılı olmanızı canı gönülden arzu ediyoruz, her zaman desteğimizin sizinle birlikte olduğunu bilmenizi istiyoruz dedi.

Ülkü Ocaklı gençlerle bir hatıra fotoğrafı çektirip ziyaretine son veren Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili A.Adayı Mustafa Keskin ziyaretlerine 28 Şubat Cumartesi günü 19.00 da gerçekleştirecekleri Bafra İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları ziyaretleriyle devam edeceklerini belirtti.