İşadamı Necmettin Kaplan meclis üyeliğine aday oldu

Samsun'da açık hava reklamcılığında uzun yıllar faaliyet gösteren ve sektöründe öncü firmalar arasında yer alan Karduman Reklam'ın sahibi ve kurucusu Necmettin Kaplan, İlkadım Belediyesi meclis üyeliğ

Samsun'da açık hava reklamcılığında uzun yıllar faaliyet gösteren ve sektöründe öncü firmalar arasında yer alan Karduman Reklam'ın sahibi ve kurucusu Necmettin Kaplan, İlkadım Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Yaklaşık 3 yıldır Taner Tekin başkanlığında oluşan MHP Samsun İl yönetiminde Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan yardımcısı olarak görev yapan Kaplan, aday adaylığı süreci gereği görevinden istifa ederek resmi başvuru dosyasını MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir'e teslim etti.
Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını ifade eden Kaplan; "Yıllardır yaşadığım ilçemde halkıma hizmet edebilmek için göreve talip oldum. Karar önce partimin, sonra İlkadım halkının olacaktır. Rabbim Hakkımızda Hayırlısını nasip eylesin inşallah" dedi.