İşçi, memur, esnaf, çiftçi, sanayici itilmiş, dışlanmıştır.

Teşkilatlarla istişare, sıkı irtibat, birlikte çalışma olmazsa olmazımız… Teşkilat yöneticileriyle, mensuplarıyla istişarenin olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan MHP Samsun Milletvekili Aday Aday

Teşkilatlarla istişare, sıkı irtibat, birlikte çalışma olmazsa olmazımız…

Teşkilat yöneticileriyle, mensuplarıyla istişarenin olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, Ülkücü – Milliyetçi hareketin bütün seçim ve her türlü çalışmalarında görev aldığını, Ülkü Ocakları, Türk Ocağı, Ülkü-Tek, TÜRKAV gibi gönüllü kuruluşlarımızda ile sendika teşkilatımız Kamu – Sen’e bağlı sendikalarda başkan, yönetim kurulu üyesi, işyeri temsilcisi ve üye olarak görev aldığını hizmet verdiğini ifade etti.

Yakakent İlçe teşkilatını ziyaret eden Keskin ilçe yöneticileriyle sohbet etti.

Dostlarla bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Keskin, “ilçe ziyaretlerimizi bir seçim çalışması ya da aday tanıtım ziyareti olarak görmüyorum. Bizler zaten uzun zamandır birbirini tanıyan, aynı teşkilat içerisinde görev alan insanlarız. Bu ziyaretlerimiz de ki maksadımız sadece dostlarla bir araya gelmek, hasret gidermek, fikir alışverişinde bulunmak, hasbıhal etmektir”.

Memleket İşsizlikten, Yoksulluktan Kurtulamadığı Sürece Doğru Karar Alamaz

Ülkenin son durumunu değerlendiren Keskin, “Nüfusumuzun yarıya yakını yoksulluk tehdidiyle mücadele etmektedir. Milyonlarca insanımızın yakacak kömürü, yiyecek katığı, giyecek kazağı, dolacak kazanı yoktur. Her devirde işini gören, her döneme harfiyen uyan kaymak tabaka dışında, hayatından memnun olan da yoktur” dedi.

“Yoksulluk sosyal ve ekonomik bir sapma olduğu kadar zulümdür, hak gaspıdır, hak ihlalidir” diyen MHP Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Keskin “Maalesef ki, Türkiye’nin örtülemeyecek, gizlenemeyecek, saklanamayacak ikili bir yapısı vardır ve bu vahim tablo Türkiye için felaket demektir. İtibar bahanesiyle 1 trilyon 370 milyon liraya kaçak ve karanlık saray inşa edilirken, Samsun Tekkeköy’de 2,5 aylık Kübra bebek açlıktan hayata gözlerini yummuştur” dedi.

Yakakent ziyareti ardından Alaçam teşkilatı ile buluşan Mustafa Keskin burada İlçe Başkanı Ersin Kıcır, Alaçam Belediyesi eski ve yeni meclis üyeleri, MHP Yakakent eski ilçe Başkanı Av. Erol Apaydın ve partililerle buluştu.

Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin’in sizler ne zaman müsait olur iseniz teşkilatımızı ziyaret etmek istiyorum diye aradığında duyduğu mutluluğu dile getiren İlçe Başkanı Ersin Kıcır, “sizlere Mustafa Keskin başkanımızı tanıtmaya gerek yok diye düşünüyorum, kendisini Türk Kızılayı Başkanı olarak yapmış olduğu çalışmalardan ve teşkilatta almış olduğu görevlerden dolayı hepimiz yakinen tanıyoruz” dedi.

Bizler teşkilat mensupları olarak her zaman yanında olabileceğimiz, teşkilatın içerisinde her kademede görev almış teşkilatçı ağabeylerimizi Milletvekili olarak görmek istiyoruz, bu bakımdan Mustafa Keskin ağabeyimizin bunun için biçilmiş bir kaftan olduğunu belirten Kıcır, Bizler teşkilat olarak her zaman Mustafa Keskin ağabeyimizin” yanındayız dedi.

İlçe Başkanı ve teşkilatının sıcak karşılamasından çok mutlu, hoşnut olduğunu belirten Keskin, “bu zaman kadar birçok kurumda, özel sektörde görev aldım, teşkilatımızın hemen her kademesinde verilen görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım, bundan sonra da Allah nasip eder ve Milletvekili Adayı olur ve Meclise girersek her zaman teşkilatımızın emrinde olacağım” dedi.

MHP Samsun Milletvekili A.Adayı Mustafa Keskin konuşmasının devamında “Size buradan dostluğun, arkadaşlığın, vefanın, ulaşılabilirliğinin ve birlikte hareket etmenin sözünü rahatlıkla verebilirim” dedi.

İşçi, memur, esnaf, çiftçi, sanayici itilmiş, dışlanmıştır.

Keskin, “AKP sandık görülünce ne yapacağını şaşırmıştır. Bugün toplumun her kesimi bunalımdadır. Emekli aylıklarına yapılan komik zamlar bir öğün yemek bedelini dahi karşılamamaktadır. İşçi, memur, esnaf, çiftçi, sanayici itilmiş, dışlanmıştır. Parti olarak bu adaletsiz manzarayı, sosyal ve ekonomik ilkelliği asla kabul etmiyor, asla onaylamıyoruz. İktidarımızda hiç kimse aldığı yardımlardan mahrum olmayacak, bilakis insanca yaşamak için gerekli seviyelere çıkarılacaktır.” dedi.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Keskin, yaşanan bu işsizlik ortamında yoksullara, yaşlılara, engellilere, işsizlere, çocuklara, gençliğe yönelik harcamalar yetersizdir. Sosyal yardımlar yetersizdir. Türkiye’de sosyal yardımların milli gelir içindeki payı bütün AB ülkelerinden daha düşüktür” dedi.

“Geçmişte “evde oturan yaşlılara, engellilere, işsizlere”, çocuklara yönelik harcamaların, gençliğe yönelik harcamaların daha da yetersiz olduğu bir ülkede, bu harcamalar son on yılda önemli bir artış gösterdiğini ifade eden Keskin, “hâlâ son derece yetersizler. Bu sebeple; harcamalar yetersiz ve yerel yöneticilerin takdirine bırakılmamalıdır, nakdi olarak engelli, yaşlı, yoksul olanlara daha da fazla sosyal yardım yapılması gerekir, yoksullara yönelik olarak son derece yetersiz olan, sosyal harcamalar artırılmalıdır” dedi.

Ziyaret ardından teşkilat mensupları ile vedalaşan Keskin, inşallah bugüne kadar olduğu gibi seçim sürecinde de seçim sonrasında da hep birlikte olacağız” dedi.