İŞSİZLİK EN BÜYÜK AFETTİR…

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, İşsizlik en büyük afettir, felakettir, biz işsizliğin çaresiyiz… MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, Ayvacık ve Salıpazarı ilçe

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, İşsizlik en büyük afettir, felakettir, biz işsizliğin çaresiyiz…

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, Ayvacık ve Salıpazarı ilçe teşkilatlarını ziyaretlerinde vatandaşlarımızın meseleleri hakkında açıklamalar yaptı.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Keskin Salıpazarı ve Ayvacık’ta

MHP Salıpazarı İlçe Başkanı Sayın Refaettin Karaca, Milletvekili aday adayımız Mustafa Keskin’ in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu toprakların çocuğu hemşehrimiz, dostumuz Mustafa Keskin’e devletimize, milletimize hizmet maksadıyla çıktığı kutlu yolda başarı dilediğini söyledi.

İlçe Başkanı Refaettin Karaca, “ülkemiz, milletimiz çok buhranlı, sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Vatandaşlarımız bunalmış halde, çok sıkıntılı. Bu durumun üstesinden gelmek MHP iktidarıyla mümkün.  Bu sebeple öncelikle MHP’yi Salıpazarı’nda birinci parti yapacağız” dedi.

MHP Ayvacık İlçe Başkanı Ali Duman, “camiamızın her zaman içinde olan, bugüne kadar hep birlikte çalıştığımız, teşkilatlarımızda yetişen değerli hemşerimiz Mustafa Keskin’in aday adaylığı Milliyetçi Hareket mensuplarını memnun etmiştir. Kendisi arkadaştır, dosttur, vefalıdır ve isteyen herkesin, her zaman ulaşabildiği bir gönüldaşımızdır. Bizim de amacımız MHP’yi kendi bölgemizde birinci parti yapmaktır” dedi.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin bu ilçelerde yaptığı konuşmalarda;

Samsun’umuz ve halkımıza kendimizi manevi borçlu hissederek çalıştık, hizmet ettik, çalışacağız, hizmet edeceğiz. Her çeşit faaliyetimizde toplum yararını esas aldık, alacağız. Bunu bugüne kadar başardığımıza da inanıyorum, başarmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Bizler hem bugün hem de geleceğimiz için, bugüne kadar yaptığımız hizmetleri bundan sonra da, daha da geliştirerek yapma heyecanını taşıyoruz. Yapacaklarımızı söyledik, söylediklerimizi yaptık. Sözümüz hizmetimiz oldu. Samsun’a ve Samsunluya hizmet etmenin, hem de gönüllü olarak hizmet etmenin gururunu ve huzurunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine başladı.

Mustafa Keskin konuşmasının devamında, “Ülkemizdeki, halkımızdaki huzursuzluğun en önemli sebebi işsizliktir. İşsizlik, yoksulluk, yoksulluk geçinememek, geçinememek göç demektir. Bu durum aile yapımızın bozulmasına sebep olmaktır. Toplumun huzurunu bozmaktadır. Boşanmalar, aile içi şiddet, madde bağımlılığı artmıştır. Bu hal toplumu tehdit etmektedir. Verilere göre 6 milyon işsiz bulunmakta ve her işsiz ailenin evinde afet, felaket yaşanmaktadır. AKP iktidarı, 13 yıldır bu meseleye bir çözüm üretememiştir” dedi. Keskin, 2000’li yıllara kadar eksikleriyle beraber süren üretimin yerini ithalata bıraktığını, ithalat arttıkça da üretimin azaldığını, üretim olmayınca, işyerleri, işyerleri olmayınca işin olmadığını, işsizliğe zemin oluşturulduğunu ifade etti.

MHP iktidarında ithalat ekonomisinden üretim ekonomisine geçilerek işsizliğin yok edileceğini söyledi.