İstanbul'un Gözdesi 'ATAKUM'

SAMKON tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanında düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günlerinin en çok ziyaret edilen standı, Atakum Belediyesi standı oldu

SAMKON tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanında düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günlerinin en çok ziyaret edilen standı, Atakum Belediyesi standı oldu.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanında gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri devam ediyor. İstanbul'da yaşayan on binlerce Samsunlunun buluşmasının hedeflendiği tanıtım günlerinin yıldızı, Atakum Belediyesi oldu.
Belediye projelerinin, çalışmalarının ve kapsamlı yatırımlarının anlatıldığı Atakum Belediyesi standında, ziyaretçileri Samsunspor formalarıyla karşılayan çalışanlar, ilçe hakkında da bilgilendirmeler yapıyorlar. Atakum Belediyesi standı fuar alanını ziyaret eden Samsunlu iş adamları, siyasiler ve İstanbul'da yaşayan Samsunlulardan tam not aldı.  İstanbul'da yaşayan Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği Samsun Tanıtım Günlerinde 23 Eylül Cumartesi günü ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne alacak.
Samsun'un yöresel lezzetleri, kıyafetleri ve kente özgü değerlerin tanıtıldığı Geleneksel Samsun Tanıtım Günleri 22-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Miting Alanında ziyarete açık olacak.