İSTİKRARA VE İSTİKBAL İÇİN KARAR VER

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Asarcık İlçesi'nde sürdürdü

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Asarcık İlçesi'nde sürdürdü.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında bugün Asarcık ilçesinde partisinin düzenlendiği meydan mitinginde konuştu.
Birileri laf üretiyor, bizler icraat yapıyoruz diyerek Asarcıklılara seslenen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti’yi bizzat millet kurdu. İnşallah bundan sonra da istikametini ve rotasını da millet çizecek. Biz halktan ve haktan başka hiç kimseye hesap vermedik, Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle de bundan sonrada halka ve hakka hesap vereceğiz.
7 Haziran seçimleri, Türkiye'nin istiklalini, istikbalini, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasını sağlayacak bir seçim haline geldi.
AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizin nasıl karanlık günlerden aydınlığa çıktığını bir anlamda eski ve yeni Türkiye arasındaki farkları, geçtiğimiz yaklaşık 13 yıllık süreçte yapılan hizmetleri, yatırımları değişimleri mitinglerimizde, toplantılarımızda, tüm çalışmalarımız da, halkımız ile paylaştık.
AK Parti'den önceki Türkiye'yi ve sonrasındaki Türkiye'nin arasındaki farkları tek tek anlattık. Yatırımlar, projeler çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların neden yapıldığını, kimler tarafından yapıldığını, neden yapılmak istendiğinden söz ettik.
Oynanan oyunların, kurulmaya çalışılan tezgâhların farkında olan halkımız AK Parti'ye ve onun ülkesine ve milletine hizmet eden AK Kadrolarına 9 seçimde hep destek gösterdi, inşallah bu 10'uncu seçimimizde Yeni Türkiye'nin ikinci yarısının başlayacağı 7 Haziran'da yeniden en büyük desteğini gösterecektir.
İnşallah pazar günü Samsun her zaman olduğu gibi yine sağduyunun sesine kulak vererek sandığa gidecek, istikrarı ve istikbali için doğru kararı verecektir.
Yaklaşık 2 aydır sahalarda seçim kampanyamızı il merkezinde, ilçelerimizde ve mahallelerimizde vatandaşlarımızla biraraya gelerek yürüttük. Bizlere ilgi, alaka ve desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize ve yapılan programların verimli ve başarılı geçmesini sağlayan il ve ilçe teşkilatlarımızın her bir kademesine teşekkür ediyorum.
Artık seçime saatler kaldı. Pazar günü sandıklarda çok dikkatli olmalıyız. Sandıklara sahip çıkmalıyız. Bugünden itibaren Pazar akşamına kadar seferberlik akşamıdır. Bu duygu ve düşünceler içinde 7 Haziran Genel Seçimlerinin İlimize, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."