İYİ MÜCADELE ETTİK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'un  Teknik Sorumlusu Hasan Basri, 'Hedefimiz var yolumuza devam edeceğiz' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’un  Teknik Sorumlusu Hasan Basri, ”Hedefimiz var yolumuza devam edeceğiz“ dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Yeni Amasyaspor maçını değerlendiren Çarşambaspor’un  Teknik Sorumlusu Hasan Basri, ”Amasyaspor  bana   göre  bu ligi götürebilecek bir kakım değil. Kaybettiğimiz maçı yatarak geçirdiler. Biz oynamaya çalışan takımdık. Bizim şampiyon olabilmemiz için yeterli potansiyelimiz var.  Bununda başaracağımıza inanıyorum. Takım olarak çok iyiyiz” diye konuştu.
HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN
Hafta sonu karşılaşacakları Yozgatspor maçının hazırlıklarına  başlayacaklarını   beliren Yeşil Beyazlı  ekibin Teknik Sorumlusu Basri, ”Yeni sezonunun ikinci maçı olan  Yozgatspor ile   Pazar gününü  kendi evimizde onuyoruz.  İyi hazırlamamız gerekiyor. Bu haftaki rakibimizin karşısına sergileyeceğimiz güzel futbolun sonucunda galip geleceğimize inanıyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net