İYİ MÜCADELE ETTİK VE KAZANDIK

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Ali Bilgici, 'Öncelikle sahamızın karla kaplı zeminin temizleyerek Turhalspr maçına yetiştiren ve oynamasını s

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Öncelikle sahamızın karla kaplı zeminin temizleyerek Turhalspr maçına yetiştiren ve oynamasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
BU ÖNEMLİ MAÇI KAZANMASINI BİLDİLER
İkinci yarının ilk galibiyetini aldıklarını belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Turhalspor maçı öncesi yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu kötü gidişe dür demek için kurban kestiler Maça rakibimizin karşısında 1-0 geriye düşmemize rağmen her iki yarına maçı kazama arzusunda içinde olan futbolcularımız çanla başla mücadele ederek, Bu önemli maçı kazanmasını bildiler. Kedilerini kutluyorum. Ayrıca takımına 90 dakika boyumca tribünden destekleyen taraftarlarımızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HAZIKLIKLARIMIZI ÜÇ PUAN ÜZERİNE YAPACAĞIZ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Güzelorduspor maçının hazırlıklarına  başlayacaklarını ifade eden  Bilgici, “Bugünden itibaren  bu önemli maçın hazırlıklarına başladık. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Hazıklıklarımızı üç puan üzerine yapacağız Turhalspor maçındaki güzel oyunumuzu tekrarlayacağımıza inanıyorum. Bu arada Turhalspor maçında sağ bacağının arka adalesinde ödem oluşan Kalecimiz Kadir’in durumu çekilecek olan emardan sonra beli olacak umarım inşallah önemli bir şey yoktur. Güzelorduspor maçına yetiştirmeye çalışacağız” dedi.
HABER VE FOTOĞRAF Köksal ÖNER
şokhaber.net