İYİ Parti Canik Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Keleş Oldu

İYİ Parti Samsun Canik Kurucu İlçe Başkanlığı'na işadamı Mustafa Keleş atandı

İYİ Parti Samsun Canik Kurucu İlçe Başkanlığı’na işadamı Mustafa Keleş atandı.  Mustafa Keleş yaptığı açıklamada, “İYİ Parti olarak bizler vatandaşlarımızdan inandıkları benimsedikleri değerlerden vazgeçmelerini istemiyoruz. İYİ Parti olarak Türkiye’mizi bu kötü gidişattan kurtarmak için hep birlikte yol almak istiyoruz” dedi
SAMSUN İYİ OLACAK, CANİK İYİ OLACAK
İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, Kavak, Vezirköprü, Bafra, Alaçam, Terme ve Çarşamba ilçelerinden sonra Canik ilçesinin de atamasını gerçekleştirdi. İYİ Parti Samsun Canik Kurucu İlçe Başkanlığı’na işadamı Mustafa Keleş getirildi. Başkan Mustafa Keleş yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü Bey’in açıklaması neticesinde şahsıma İYİ Parti Canik Kurucu İlçe Başkanı görevi layık görülmüş olup, duyulan güvene sonsuz teşekkür ederim. Bugünden itibaren Türkiye İYİ olacak, Samsun İYİ olacak, Canik İYİ olacak sloganıyla yoğun tempoda çalışmalarımıza başlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
BİRLİKTE YOL ALMAK İSTİYORUZ
İYİ Parti’ye Türkiye genelinde gösterilen yoğun ilginin Canik ilçesinde de karşılığını bulduğunu dile getiren Başkan Mustafa Keleş, “İlçe teşkilatımızda parti kurullarında yer almak isteyen birçok vatansever, gücümüze güç kattığı gibi, sorumluluğumuzu kat ve kat arttırmıştır. Bu bağlamda çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekte, liyakata önem veren bir anlayış ile sonuçlandırma çabasındayız. İYİ Parti olarak bizler vatandaşlarımızdan inandıkları benimsedikleri değerlerden vazgeçmelerini istemiyoruz. İYİ Parti olarak Türkiye’mizi bu kötü gidişattan kurtarmak için hep birlikte yol almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.