İZMİR'DEN SAMSUNSPOR YÖNETİMİNE DESTEK

Eleştirmek Başka Bir Şey Hakaret Etmek Başka Bir Şey! Samsunspor yönetimine İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği'nden destek geldi

Eleştirmek Başka Bir Şey Hakaret Etmek Başka Bir Şey!
Samsunspor yönetimine İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği’nden destek geldi.
Samsunspor kulübü yönetimine, İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği’nden destek geldi. Dernek üyeleri, kulübü içinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan devralıp, bugünlere taşıyan yönetim için son günlerde yapılan haksız tepkilere duyarsız kalmadı.
Geçmişte Samsunspor’u Süper Lige taşıyan Erkurt Tutu ve yönetiminin karşı karşıya kaldığı hakarete varan eleştirilere; İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emin Öztürk’ten yanıt geldi. “Eleştirmek başka bir şey hakaret etmek başka bir şey” diyen Öztürk, Samsunspor’un Başkanlık makamında oturan ve yönetim kurulu üyeliği vasfına sahip hiç kimsenin böylesi çirkin sözlerle muhatap olmaması gerektiğini, bu tür tepkisel davranışların gerçek Samsunspor taraftarlarını da üzdüğünü belirtti.
Öztürk, yönetimin istifaya davet edilmesi konusunda, “Bugüne kadar Samsunspor’u yönetmeye, bütçesi ve kaynakları ile aday çıktı da bizim mi haberimiz olmadı? İstifaya davet etmek işin kolay yanı… İstifa ederek gitmek de öyle” diyerek tepkisini dile getirdi.
Bu tür davranışların oyuncuların motivasyonu üzerinde de negatif etki yapacağını belirten dernek başkanı Emin Öztürk, “Arzulanan hedefe ulaşmanın yolunun, mevcut yönetime sahip çıkmaktan geçeceğini düşünüyoruz. Odaklanılması gereken ara transfer döneminde takıma yapılacak transferler olmalıdır. Bunun için özellikle yerel yönetimlerin yönetim kuruluna ve takıma desteğini görmek istiyoruz. Bizim için önemli olan Samsunspor’un başarısıdır. Bu başarıyı gölgeleyecek her türlü oluşum Samsunsporumuzun aleyhine olacaktır” dedi.