JANDARMA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR…

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 'Samsun İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güveni için çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir' dedi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Samsun İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güveni için çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir“ dedi.
Kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, genel ahlak ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, uyuşturucu madde ve kaçak eşyanın tespiti ile halkın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla, yürütüldüğünü belirten  Vali Şahin, "Eylül-Ekim-Kasım 2016 ayı içerisinde icra edilen faaliyetler kapsamında devam ediliyor" dedi.
İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA TEŞEKKÜR
(1220) Asayiş, (77) KOM, (214) Trafik olayına müdahale edilmiş olup, (283) aranan şahıs yakalanmıştır. Yapılan çalışmalarda; değişik çap ve markalarda (10) adet ruhsatsız tabanca, (16) adet av tüfeği, (5) adet kurusıkı tabanca, (73) adet fişek, (6) adet bıçak, (330) LT motorin, (32) adet extacy, (3) gr bonzai maddesi, (24) adet muhtelif kazı malzemesi, (5874) gr kubar esrar, (7056) kök kenevir bitkisi ele geçirildiğini ifade eden Vali Şahin, ”Samsun İl Jandarma Komutanlığı asayişe yönelik çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Operasyonlarda emeği geçen başta İl Jandarma Komutanımız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net