JANDARMA TARAFINDAN YAPTIRILAN ŞEHİT TOKUR'UN PANOSUNU ASILDI

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet TOKUR için Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığınca yaptırılan Şehit Panosu Salıpazarı İlçesi Kalfalı Mahallesi Merkez Camiinde hazırlanan yerine asıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet TOKUR için Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığınca yaptırılan Şehit Panosu Salıpazarı İlçesi Kalfalı Mahallesi Merkez Camiinde hazırlanan yerine asıldı.
27 Mart 2018 tarihinde Hatay’ın Arsuz kırsalında girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur’un mezarının bulunduğu Kalfalı Merkez Camine, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığınca yaptırılan, şehidimizin biyografisinin yazılı olduğu pano İlçe Kaymakamı Bulat ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden İlçe Müftüsü Kenan Doğru ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur’un babası Sebahattin Tokur tarafından camide hazırlanan yerine asıldı.
Şehidimizin mezarı başında ruhuna dua edildi.
Kaymakam Bulat; “Şehitlerimizi her zaman minnet ile yâd ediyoruz, onların bu mertebe ile bize teslim ettikleri vatanımızın ilelebet bekçisiyiz, şehitlerimizin emanetleri emanetimizdir her zaman sahip çıkacağız. Tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun“ dedi.
İlçe Kaymakamı Bulat tarafından şehidimizin babası Sebahattin Tokur’un taleplerini almasının ardından program sona erdi.