Kadifekale'de Demirtaş'a sevgi seli

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadifekale Mahallesi'nde coşku dolu bir miting gerçekleştirdi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadifekale Mahallesi'nde coşku dolu bir miting gerçekleştirdi. Başkan Demirtaş, konuşmasında yaşlılar için 150 adet müstakil evden oluşan Ata Yaşam Merkezi oluşturacaklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadifekale Mahallesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Miting alanına gelen meşaleler arasında gelen Başkan Demirtaş, halkın büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Vatandaşlara seslenen Başkan Demirtaş, halkın desteği ile İlkadım'ı yeniden kazanacaklarını söyledi.

Konuşmasının ilk bölümünde 5 yıllık süre içinde yaptıkları projeleri anlatan Başkan Demirtaş, "Halkımızın yaşam koşullarını iyileştirebilmek için bölgemizde ve ülke genelinde ilk kez uygulanan projelere imza attık" dedi.

YAŞLILAR İÇİN ATA YAŞAM MERKEZİ

Başkan Demirtaş, yeni dönemde sosyal belediyecilik projelerine önem vereceklerini belirterek, "Geçmiş ile gelecek arasında bir köprü olan yaşlılarımız için ilçemizde yaşlılarımız için özel bir merkez oluşturma kararı aldık. 15 bin metre kare alan üzerine kuracağımız merkeze Ata Yaşam Merkezi adını verdik. Amacımız yaşlılarımızı rahat ettirmek. Yaşlılarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılacak merkezde, 150 adet müstakil ev inşa edilecek. Bunun yanı sıra ortak yaşam alanları yapılacak" dedi.

GÜNLÜK BAKIM HİZMETİ

Başkan Demirtaş, Ata Yaşam Merkezi projesine ayrı bir önem verdiklerini belirterek, "Bu projemiz öncelikli projelerimiz arasında yer alacak. Burada ailesi olmayan ve bakıma muhtaç yaşlılarımız kalacak. Ayrıca çalışan ve evindeki yaşlısına bakacak kimsesi olmayan bireylerde bu hizmetten faydalanabilecek. Sabah işe giderken yaşlısını merkeze bırakıp, akşam alma imkânına sahip olacak. Bu projemizi en kısa sürede hayata geçireceğiz" diye konuştu.