Kadın Meclisine yeni başkan

Kadın Meclisine yeni başkan Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde Başkanlığa Samsun İş Kadınları Derneği




Kadın Meclisine yeni başkan


Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde Başkanlığa Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD) Başkanı ve Samsun İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Üyesi Münevver Uğurlu seçildi.


Kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatlarını geliştirmeyi amaçlayan Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi, başkanlık seçimi için toplandı. Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan'ın da katıldığı toplantıda, Nurcihan Torun'un yerine Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD) Başkanı ve Samsun İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Üyesi Münevver Uğurlu Başkan olarak seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Sati Altunkaya ve Emine Erer getirildi.


GELECEĞE IŞIK TUTACAK


Kadın Meclisi'nde yaşanan değişimin faydalı olacağına inandığını dile getiren Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, kadınların girişimci yönlerinin geliştirilmesi, üretime kazandırılması, eğitim ve istihdam alanlarında daha aktif hale gelmesine olanak sağlayan Kadın Meclisi'nin geleceğe ışık tutacağını söyledi. Kılınçarslan, Uğurlu'ya hayırlı olsun temennisinde bulunurken, kadınlara çalışmalarında başarı diledi.