KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ…

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,' Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokakta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledik 'dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokakta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledik ”dedi.
Özgir Sokak’ta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Başkan Şahin, yaz mevsimi boyunca 25 bin tondan fazla asfalt ve 20 bin metrekareden fazla kaldırım çalışması yaptık. Mevsim şartları elverdikçe kaldırım çalışmalarını sürdüreceğiz “dedi.
BİTİNCE ASFALTI İLE GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
Özgir Sokağın asfaltının Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz döneminde yapıldığını ifade eden Başkan Şahin, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız yaz boyu devam etti. Şimdi de kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Bu sokağımızı bitirdikten sonra programımıza aldığımız yerlerin kaldırımlarını yapmaya devam edeceğiz. Bu sokak uzunca bir sokak ve kaldırım yapımı bitince asfaltı ile güzel bir görünüme kavuşacak. Mahallelerimizde bir yandan cami ve okul bahçesinin çevre düzenlemeleri yapıyoruz. Kış mevsimi olması nedeni ile belediyemiz yüksek kesimlerde kalan mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarını yürütüyor. Ekiplerimiz, kar nedeni ile kapanan birçok yolu açarken, kış mevsiminin zor şartlarını en hafife indirgemek için elinden gelen gayreti gösteriyor” diye konuştu. Vatandaşlar, Başkan Şahin’e incelemeler esnasında teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net