Kalkınmanın temeli esnaftır

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Kalkınmanın temeli esnaftır

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Kalkınmanın temeli esnaftır. Allah bana Milletvekili olmayı nasip ederse küçük büyük demeden tüm esnafların yaşadığı sorunları Meclis'e taşıyarak bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceğim" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş'ı ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Bilgin ve Konaş, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Bilgin, tüm esnafların yaşadığı sorunları Meclis'e taşıyarak bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceğini söyledi.

'Esnaf, ekonominin can damarı'

Türkiye’de özellikle küçük esnafın önemli sorunlar yaşadığına dikkat çeken Bilgin, "AK Parti Hükümetimiz tarafından esnaflarımıza ekonomik anlamda önemli iyileştirmeler yapıldı. En önemlisi kredi faizleri düşürüldü. Elbette eksiklikler mutlaka vardır, olacaktır. Elbirliği ile inşallah bu sorunları daha da azaltabiliriz. Milletvekili seçilmem halinde ekonominin can damarı esnafımız için, çalışmalar yapacağız. Esnaflarımızın ticari hayatlarını sürdürebilmeleri için elimden gelen katkıyı sağlayacağım" dedi.

'Sorunları Meclis'e taşıyacağım'

Kalkınmanın temelinin esnaf olduğuna işaret eden Bilgin, "Allah bana Milletvekili olmayı nasip ederse küçük büyük demeden tüm esnafların yaşadığı sorunları Meclis'e taşıyarak bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceğim. Esnaflarımız, ülkemizin can damarlarıdır. Ülkemizin ve esnafımızın kalkınmasında Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifleri önemli pay sahibidir. Kooperatifler her zaman esnafımızın can simidi olmuştur, olmaya da devam edecektir" diye konuştu.