KALP ATIŞI DİZİSİNİN DOKTORU SAMSUN'DA

Tiyatro – Sinema – Dizi Oyuncusu Hakan GERÇEK Cemal SÜREYA şiirlerinden yola çıkarak hazırladığı 'ÜSTÜ KALSIN' adlı oyunla Samsun'da sevenleri ile buluşmaya hazırlanı

Tiyatro – Sinema – Dizi Oyuncusu Hakan GERÇEK Cemal SÜREYA şiirlerinden yola çıkarak hazırladığı “ÜSTÜ KALSIN” adlı oyunla Samsun’da sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.
Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarını bitiren Hakan GERÇEK’in bu yıllarda Hocası Müşfik KENTER ile tanışması, ona asistanlık yapması, sonra Yıldız KENTER ile olan çalışmaları ve 1986 – 2010 yılları arasında KENTER TİYATROSU oyuncusu olması hayatında bir dönüm noktası oldu.
2008 yılında Tiyatro Gerçek’i kurdu. Sanat yaşamında iki kez Sadri Alışık, birer kez de Afife Jale, Avni Dilligil, Tiyatro Eleştirmenleri Birliği, Lions Tiyatro Ödüllerinde en iyi oyuncu ödülleri aldı.
Sayısız tiyatro oyununda oynayan Hakan GERÇEK, Ruhsar, Bir Dilim Aşk, Ezel, Suskunlar, Kış Güneşi ve son olarak da Kalp Atışı gibi birçok dizide ayrıca, Döngel Karhanesi, Mavi Gözlü Dev, Vali, Melekler ve Kumarbazlar ve İçimdeki Balık gibi sinema filmlerinde oynadı.
Hakan GERÇEK yaptığı açıklamada “Samsun’da ve yaptığı turneler ile Türkiye çapında 20 yıldır çok düzgün işler yaptığına inandığım Düşevi Oyuncularının kurmuş olduğu Düşevi Sanat Merkezi davetlisi olarak gelecek olmak, gerçek tiyatro ve şiir severlerle buluşacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Umarım Samsunda bulunan izleyicilerimize lezzetli bir oyun sunarız. Bu günlerde sanata sarılmak ve tiyatronun o büyülü, eğlenceli ve düşündürücü dünyasının içine dalmak herkese iyi gelecektir” dedi.
Oyun Lovelet AVM ve Özel Ezgililer Eğitim Kurumları katkıları ile 15 Aralık 20.00’da Lovelet AVM Sahnesinde gösterime girecek. Biletler ise Düşevi Sanat Merkezi (Gazi Cd. Menekşe Çiçekçilik Arası) Gişesinde alınabilir ya da 0 362 233 33 26 numaralı telefondan rezervasyon yapılabilir.