KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR

Emekli Dr

Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, ”Türk Kızılay’ına vereceğimiz kan bağışları ile ayakta durmasını sağlamamız bizim asli görevimizden birsidir” dedi.
Samsunluları kan vermeye davet eden Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Bir ünite kan hayat kurtarıyor. Bu düşünceyle yılda iki kez Türk Kızılay’ına kan veriyorum“ dedi.
HERKESİ KAN BAĞIŞI YAPMAYA DAVET EDİYORUM
Samsunumuzun tanınmış simalarından Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, "Çiftlik Caddesinde yeni açılan Kızılay Kan Alma Merkezinde Kan bağışını Düzenli olarak asgari senede iki kez kan veriyorum ve kan vererek hem kendimi daha sağlıklı hissediyor, hem de kana acil ihtiyacı olanların ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmanın manevi hazzını duyuyorum. Ayrıca sağlık şartları uygun olan herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Kan merkezi çalışanlarında gösterdikleri sıcak ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
DUYARLILIK KONUSUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türk Kızılay’ı Çiftlik Kızılay kan alma birimi Doktoru Cem Sümbüloğlu ise, "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Samsun’da düzenli olarak kan veren bağışçılarımızdan memnununuz. Vatandaşlara duyarlılık konusundan dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada 18 yaşını doldurmuş olan duyarlı gençlerimizde kan vermeye davet ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net