Kaptan Zeki Yavru Minik Öğrencilerle Buluştu

Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Zeki Yavru, Gaziosmanpaşa Pınarspor Kulübü ile 100. Yıl İlkokulu'nun ortaklaşa düzenlediği 'Sınıflar Arası Futbol Turnuvası' finaline katıldı.

Gaziosmanpaşa Pınarspor Kulübü ile 100. Yıl İlkokulu’nun ortaklaşa düzenlediği “Sınıflar Arası Futbol Turnuvası” finaline katılan Samsunspor’un tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Zeki Yavru, şampiyon olan 4-G takımına madalya ve kupasını verdi.
Pınarspor Kulübü Tesisleri’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvası finaline Samsunspor’un kaptanı Zeki Yavru katıldı. Gaziosmanpaşa Pınarspor Kulübü ile 100. Yıl İlkokulu’nun ortaklaşa düzenlediği turnuva sonrası, finalde 4-B sınıfıyla karşılaşan 4-G sınıfı, normal süresi 3-3 berabere biten maçın penaltı atışlarından 5-4 galip ayrılarak şampiyonluk kupasını kazandı.
Düzenlenen törende, şampiyon olan 4-G sınıfına madalya ve kupasını Samsunspor’un kaptanı Zeki Yavru takdim etti. Törene katılan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kaptan zeki Yavru’ya teşekkür plaketi sundu. Kaptan Zeki Yavru ise, katkılarından dolayı Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya imzalı formasını hediye etti.