Karaaslan'dan Samsunspor'un Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 'Samsunspor'un Kuruluş Yıl Dönümü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Kurulduğu 1965 yılından beri, renklerine sevdalı taraftarlarına sayısız sevinç yaşatan Samsunspor, Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biridir. Gururlandıran başarılar elde ettiği gibi 20 Ocak 1989’da meydana gelen elim kaza sonrası tarifi zor acılar da yaşayan Samsunspor’umuz 57 yıldır Samsun’un sevdası olmuştur.
Türk futboluna kazandırdığı sporcularla, sayısız başarıyla dolu tarihiyle ve taraftarının güçlü desteğiyle Türkiye’nin saygısını kazanan Samsunspor’umuzun yeni zaferlere imza atacağına yürekten inanıyorum.
Tarihinden aldığı ilhamla büyük başarılara inanan, köklü geçmişiyle güçlü bir gelecek hedefleyen Samsunspor için mücadele eden sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve büyük Samsunspor taraftarlarına gönülden teşekkür ediyorum.
Yarım asırdan uzun zamandır bu şehrin çocuklarına futbolu sevdiren, Samsunspor ortaklığında buluşmayı ve birlikte hareket etmeyi öğreten takımımıza başarılar diliyor, Samsunspor’umuzun Kuruluş Yıl Dönümü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”