Karaaslan'dan Taşçı'ya ziyaret.

Atakum Belediyesini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yla bir araya gelerek, 'Atakum İlçesindeki hızlı değişimin destekçisi olacağım

Atakum Belediyesini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla bir araya gelerek, “Atakum İlçesindeki hızlı değişimin destekçisi olacağım” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. Atakum Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, belediye personelini de ziyaret ederek destek istedi.

KARAASLAN’DAN TAŞÇIYA ÖVGÜ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “Şehrimizin her ilçesi ayrı bir güzellik. Atakum İlçesi de bu anlamda şehrimizin önemli bir markasıdır. Bu markanın daha değer kazanması için mücadele eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın başarılı çalışmalarını takdir ediyorum. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisi de Atakum İlçesinde görüyoruz. Halkımızın desteği ile mecliste milletvekili olarak görev yapmaya başladığım zaman ben de bu hızlı değişim ve gelişime katkı sağlayacağım” dedi.

“DESTEKÇİ OLACAĞINA İNANIYORUZ

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde hızlı bir değişim ve gelişim yaşanıyor. Bu değişimi ve gelişimi daha da hızlandırmak için çalışıyoruz. Projelerimiz ve çalışmalarımızla yarınları planlıyoruz. İlçemize yapılacak yatırımlarda Ankara desteği de şart. Bu bağlamda AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ın projelerimize destekçi olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

ADINA FİDAN DİKİLDİ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ziyaretinin anısına AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ın adına Atakum İlçesine bir fidan diktiklerini belirterek bunu belirten belgeyi de kendisine verdi. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Başkan Taşçı’yla birlikte Atakum Belediyesi personelini ziyaret etti. Ziyarette Karaaslan’a AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu da eşlik etti.