Karadeniz'in en büyük sosyal tesisi Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri,

Karadeniz'in en büyük sosyal tesisi Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri, Samsun ve bölge insanını ağırlıyor




Karadeniz'in en büyük sosyal tesisi Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri, Samsun ve bölge insanını ağırlıyor. Samsun'a dışarıdan gelen konuklar, tesis karşısında hayranlıklarını gizleyemiyor.


Canik Belediyesi'nin kendi öz kaynakları ile hayata geçirdiği Meşe Kültür Tesisleri, bugün Samsun ve bölgenin gözdesi haline geldi. Bölge insanının ve Türk turizminin hizmetine sunulan Meşe Kültür Tesisleri, sadece çevre illerin insanlarını değil, şehre yurt dışından gelen yabancı konukların da uğrak yeri. Sahip olduğu eşsiz Samsun manzarasının yanında 135 bin metrekare orman alanı ve 8 bin 500 metrekare hizmet alanı ile eşsiz bir konuma sahip.


BAŞKA YERDE YOK


Dev tesis, nezih restorandı, havuz başı açık ve kapalı düğün salonları, çocuk oyun alanı, otoparkı ve mescidi ile her türlü imkâna sahip. Samsun'un tanıtımına önemli katkı sağlayan Meşe Kültür Tesisleri toplantı salonları ile de ayrı bir imkâna sahip. Samsun'a çevre illerden ve yurt dışından gelen konuklar, Meşe Kültür Tesisleri'ni çok beğendiklerini belirterek, "Hem manzarası hem de nezih ortamı ile böyle bir tesis hiç bir yerde yok. Canik halkı bu konuda şanslı. Böyle bir tesisi Samsun'a kazandıran Belediye Başkanını tebrik ederiz" dedi.