KARAYILMAZ 'HAYATTA BENDE VARIM' DEDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek programı tarafından desteklenen, Havza Gençlik Merkezi ve Havza Huzur evi Spor Kulübü Derneği ve tarafından ortaklaşa yürütülen "Hayatta Bende Varım"

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek programı tarafından desteklenen, Havza Gençlik Merkezi ve Havza Huzur evi Spor Kulübü Derneği ve tarafından ortaklaşa yürütülen "Hayatta Bende Varım" projesi kapsamında yer alan 55 engelli sporcuyu, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz makamında kabul etti.
GENÇLERİMİZİN YAŞATILARIYLA İLGİLENİYORUZ
Havza Gençlik Merkezi ve Havza Huzur evi Spor Kulübü Derneği ve tarafından hayata geçirilen Proje ile toplumla entegre olamamış dezavantajlı gençlerin entegrasyonunun sağlanmaktadır vurgusu yapan Müdürü Karayılmaz,”  Gençlerin sosyal ve psikolojik sorunlarla karşılaşmalarını engellemek. Zamanlarını verimli ve eğlenceli şekilde geçirebilecekleri ortam sunmak. Üretici, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı hedeflemektir” diye konuştu.
SİZLERE KAPIM HER ZAMAN 7/24 SAAT ACIK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdürü Karayılmaz, ”Her an herkesin engelli olabileceğini dile getirerek, engelli vatandaşlarımıza karşı daha duyarlı olmalıyız. Bu tarz hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri sayesinde toplumumuz daha bilinçli hale gelip, dezavantajlı bireylere karşı ön yargılarımız ortadan kaldırıyoruz. Bu proje yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaret sonunda Müdür Karayılmaz; dezavantajlı gençlere çeşitli hediyeler dağıtarak hatıra fotoğrafı çekindiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net