KARAYILMAZ, MAKAMINDA MİNİK SPORCULARI AĞIRLADI

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, İlkadım 55 Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile Antrenörleri Çağla Ergun ve Serdar Hüseyin Eren'i maka

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, İlkadım 55 Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile Antrenörleri Çağla Ergun ve Serdar Hüseyin Eren'i makamında ağırladı.
KARAYILMAZ MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonumuzda Antrenörleri nezaretinde antrenmanlarına hız kesmeden devam eden minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde il ve il dışı yarışmalarına hazırlıklarını sürdürüyor. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile İlkadım 55 Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile tek tek sohbet etti.
SPOCULARDA BAŞARI SÖZÜ ALDI
Eğitim ve spor hayatlarına daha sıkı çalışarak, her iki alanda da güzel başarılara imza atacaklarının sözünü alan Karayılmaz, sporculara başarı temennisinde bulundu. Sohbetin ardından sporcuları ödüllendirerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net