KARLA MÜCADELEDE ARALIKSIZ SÜRÜYOR…

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçemizde gerekli tüm önlemleri aldık" dedi

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçemizde gerekli tüm önlemleri aldık" dedi.
Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından geceleri ilçenin cadde ve sokakların da tuzlama çalışmalarının yapıldığını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ilçe genelinde özellikle geceleri tuzlama çalışmaları yapılmaktadır" dedi.
GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK
Kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle stoklarımızda yeteri miktarda tuz hazır beklettiklerinin altını çizen Başkan Sarıcaoğlu Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tüm önlemleri aldık. Ekiplerimiz, kışla mücadele çalışmasında tüm ana arter ve ana arter niteliğindeki yollarda çalışma yapıyor. İlçemizdeki trafiğe kapalı sokaklarda, yaya sirkülasyonunun fazla olduğu meydan ve caddelerin kaldırımları ile cami, okul ve hastane çevrelerinde de ve ayrıca hemşerilerimin olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için gerekli tüm önlemleri aldık” ifadelerini kullandı. 
Köksal ÖNER
şokhaber.net