KASİF ve Canik Başarı Üniversitesi tezsiz yüksek lisans programı protokolü imzaladı

LİSANS PROTOKOLÜ İMZASI KASİF ve Canik Başarı Üniversitesi tezsiz yüksek lisans programı protokolü imzaladı Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) ve Canik Başar

LİSANS PROTOKOLÜ İMZASI

KASİF ve Canik Başarı Üniversitesi tezsiz yüksek lisans programı protokolü imzaladı

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) ve Canik Başarı Üniversitesi arasında tezsiz yüksek lisans programı protokolü imzalandı.

KASİF Başkanı Osman Reis ve Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir arasında imzalanan protokole göre KASİF’e dernek üyeleri ve çalışanlarına Canik Başarı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tezsiz yüksek lisans yapmada kolaylıklar sağlıyor.

Yapılan protokolde konuşan KASİF başkanı Osman Reis, federasyon olarak iş dünyası ile üniversite arasında köprü vazifesi kurmak istediklerini vurgulayarak, “Üniversitelerle, sanayinin aynı yolda koşması gerekiyor. Canik Başarı Üniversitesi de kurulduğu günden itibaren iş dünyasının talepleri doğrultusunda çalışmalar sürdürüyor. Canik Başarı Üniversitesi ve KASİF’in ele vererek gerçekleştirdiği bu protokol hem iş dünyasına hem de üniversiteye çok şey kazandıracaktır. Bu eğitim programı iş dünyası ve yönetici adayları için büyük bir ihtiyaç.  Günümüzde artık sürekli kendini yenilemeyen yöneticilerin ve işletmelerin başarılı olma şansı yok. Bu nedenle bu eğitim programı iş dünyasına ve yönetici adaylarına çok şey katacaktır. Üyelerimiz ve çalışanları bu protokol sayesinde yüksek lisans yapma imkanı bularak kendilerini geliştirme imkanı bulacaklardır. Karadeniz’in her ilinde bulunan üyelerimiz ve çalışanları bu programdan yararlanabilirler” dedi.

Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir de, Üniversite olarak iş dünyasının gelişmesine büyük önem verdiklerini söyleyerek, “İş dünyasının sorunları ve çözümleri konusunda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Eğitim hayatın tüm alanlarında bitmeden devam ediyor. İş adamlarına da böyle bir imkân sunmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yapılan protokol çerçevesinde KASİF üyesi işadamları ve çalışanları 2014-2015 öğretim yılı içerisinde ALES sınavı aranmaksızın Canik Başarı Üniversitesinde tezsiz yüksek lisans yapma imkânı bulacaklar. Yapılan protokol gereği KASİF üyelerine özel bir fiyat uygulanacak. 6 bin 500 TL olan yüksek lisans bedeli KASİF üyelerine 5 bin TL olacak ve 10 takside bölünebilecek. Programdan yararlanmak isteyenler Canik Başarı Üniversitesi’ne 5 Eylül Cuma gününe kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.