KATA-KUMİTE MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen, 2017-2018 eğitim öğretim yılı faaliyet takviminde yer alan; Minikler, Küçükler ve Yıldızlar katego

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen, 2017-2018 eğitim öğretim yılı faaliyet takviminde yer alan; Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde Kata- Kumite müsabakaları 01 Mart 2018 tarihinde Canik Atatürk Spor Salonunda tamamlandı.
DÜZENLENEN MÜSABAKALARA 80 SPORCU KATILIM SAĞLADI
Samsun ilçesi okullarının katılımıyla Atatürk Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 80 sporcu katılım sağladı. Müsabakalarda dereceye giren sporcularımız 11-13 Mayıs 2018 tarihinde Çankırı ilinde yapılacak olan müsabakalarda ilimizi temsil edeceklerdir. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Antrenörleri ve okul müdürleri tarafından takdim etti.
MÜSABAKALARA KATILAN SPOSCULARA BAŞARILAR DİLEDİ
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, ”Müsabakalarda yarışan tüm sporcularımızı kutlar, Çankırı’da düzenlenecek olan müsabakada ilimizi temsil edecek sporcularımıza başarılarının devamını dileriz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net