Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavaklı vatandaşlarla sohbet etti.

Sarıcaoğlu Vatandaşların Derdini Dinledi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavaklı vatandaşlarla sohbet etti

Sarıcaoğlu Vatandaşların Derdini Dinledi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavaklı vatandaşlarla sohbet etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel Yaşar Doğu Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini dinlediler. Sarıcaoğlu ile vatandaşlar arasında hoş sohbetler gerçekleşti. Hemşehrilerinin sıkıntılarını dinleyen Sarıcaoğlu'na teşekkür eden Kavaklı hemşehrileri Başkan Sarıcaoğlu'na alçak gönüllülüğünden dolayı teşekkür etti.

"BAŞKANIMIZ İÇİMİZDEN BİRİ"
Başkan Sarıcaoğlu içimizden biri her an her zaman yanımızda olan bizleri anlayan asla böbürlenmeyen birisi. Kendisine istediğimiz zaman gidip dertlerimizi anlatabiliyoruz sağolsun oda bizleri yalnız bırakmıyor her an bizlerle beraber olmaya çalışıyor.

"İŞSİZLİK BİTECEK"
Kavak'ın en büyük sorunlarından biride işsizlik. Gençlerimiz işsizlik yüzünden Kavak'ı terk ediyorlar, bunun önüne geçebilmek için elimizden geleni yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok gencimizi sanayi bölgemizdeki fabrikalara yerleştirdik. Bunlar daha bir başlangıç Kavak'ta artık işverenler işçi arayacak gençler iş aramayacak.

"KAVAKLI BİZE GÜVENDİ"
Kavak halkı bize güvendi ve yanımızda oldu biz koltuk sevdalısı olmadık olmayacağız da her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız onlarla üzülecek onlarla sevineceğiz. Sıkıntılarımızda sevinçlerimizde ortak olmalı olmakta zorunda.

"GÜÇLÜ BİR EKİP KURDUK"
Gerek daire içindeki gerek şantiyedeki ekibimizi güçlendirdik. Çalışma arkadaşlarımız işiniz profesyoneli olan kişiler inanıyorum ki bu ekip Kavak'ı çok iyi noktalara getirecek ekip. Hangi partiden olursa olsun bizim yanımızda olan, bizimle çalışmak isteyen herkese görev verdik amacımız birilerinin ekmeği ile oynamak değil amacımız Kavak'ı büyütmek.